kubaS 1 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Prix 2.5 w paszczy potwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 wow,prawdziwy potwór,niczym nessie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Za to wolę nie myśleć jakie to potwory pode mną plywały Za to akurat w tym miejscu pode mną, przejrzystość bardzo dobra, głębokość 3 m Edytowane 23 Lipca 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 A gdzie parasol i zimne malibu? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Kuba poczytaj końcówkę wątku "Sumy",tam się dowiesz wielu ciekawych rzeczy.... uważaj żebyś na tej dętce za spławik nie musiał robić jak wpłyniesz w gawrę jakiegoś dwumetrowca z wąsem.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 A gdzie parasol i zimne malibu? :D Parasola to moze nie miałem, ale za to pełne kufry żarcia Kuba poczytaj końcówkę wątku "Sumy",tam się dowiesz wielu ciekawych rzeczy.... uważaj żebyś na tej dętce za spławik nie musiał robić jak wpłyniesz w gawrę jakiegoś dwumetrowca z wąsem.... EEE Krystian, u mnie sumki z tych 30 paru metrów to nie chciałyby sie do mnie podnosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 obyś nie musiał kiedyś skorzystać z tego typu pojazdu po akcji z sumem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 no mniej więcej wyglądam tak jak na tym obrazku jak przepompuje belly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek007 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Cześć Kuba taki Boleń usiadł na twojego Prixa [/url]">http:// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 (edytowane) to coś za pokrywa skrzelową to mój Prix ? Ale bydle, dzięki Marku za foto Edytowane 24 Lipca 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 o widze Kuba zwodowane pływadełko od Joaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Cześć Kuba taki Boleń usiadł na twojego Prixa [/url]">http:// Serwus! Skądś kojarzę tą fotkę Dokładnie stąd: http://jerkbait.pl/topic/24648-bolenie-2013/page-40 Post nr 793 Tutaj Marek, a tam Robert... Edytowane 25 Lipca 2013 przez Wojtek B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 aj Wojtek bo kolega na pierwsze ma Marek a na drugie Robert... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 A ten sam boleń na zdjęciu potwierdza tylko skuteczność C&R 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 sekcja dochodzeniowo-sledcza Jerbaitowcow dziala bardzo dobrze heheh nic sie nie ukryje tak czy tak dobrze ze w dziale bolenie napisane tylko ze zlowiony na woblera (a nie np na rapale czy salmiaka ) hehe bo by sie posypali ladnie heeh :-) tak czy owak pozdrowienia dla prowadzacego temat wobki fajne zeby nie odbiegac od tematu hehe i nie narazac sie szefostwu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek007 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Zaraz panowie ja nie napisałem że to ja go zlapałemtylko że na woblera kolegi Kuby usiadł taki bolekA Łowcą jest mój przyjaciel Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 W końcu wypad nad "normalną'' Wisłe Kleń 45 cm na mojego Prixa 2.5 cm Wymarzony test dla nowego kija-Blaas XF 2,9m 1,5-12g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Namiastka nowych barw bojowych jeszcze przed "usterzeniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 ten drugi w kropeczki i z "zapaloną" dupą jest świetny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Namiastka nowych barw bojowych DSC04917.JPGDSC04921.JPGDSC04923.JPGDSC04925.JPGjeszcze przed "usterzeniem" Kuba , któryś z nich o ten mój "ekstra" kolorek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Kuba , któryś z nich o ten mój "ekstra" kolorek ? Bartek Twoje się gotują Będą, na nowych fajnych kolorach, które do mnie dziś dotarły Dzięki Marcin ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Widzę że kolorki to strzał w dychę :D . Popracujemy nad innymi perełkami Kubo to dopiero się ludziska zdziwią ,( choć i tak wymiatasz z wobkami niesamowicie ) B) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) Spróbuję więcej jeszcze wykombinować tych kolorków na wobkach Ale na fotkach i tak nie widać tych fajnych opalizacji, a to to co najlepsze Edytowane 26 Lipca 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Ostatni ma potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Robert, ostatni to nawet na brzankach sie sprawdził i nie Tylko Zrobie CI takiego tylko w innym malowaniu Pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi