kubaS 1 Opublikowano 3 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Każda z tych uklejek pracuje inaczej bo chciałem sprawdzić inne wersje obciążeniowe, ale zostaje pierwotna wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Fajne fajne ile mają cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 3,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 to klexo rozmiar a ile by kosztował taki smakołyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 dżentelmeni o pieniondzach nie rozmawiajo :D a szczególnie na ogólnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 upss zapomniawszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Mam pytanie do ludu Chcielibyście ujrzeć jerki ok 7cm w moim wydaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Pytanie retoryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Jak tak patrze na wobki na forum to sam mam, ochotę spróbować coś zrobić oprócz kogutów. ale już wiem że to to nie będzie w tak dobrym wykonaniu jak to wy profesjonaliści robicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Kuba zrób zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Mam pytanie do ludu Chcielibyście ujrzeć jerki ok 7cm w moim wydaniu?Nie. No dobra, żartowałem Masz gotowce, czy też dopiero będziesz strugał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 jak już to będę lał na nie a właściwie je 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Umieram z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 jak mi starczy silikonu na formę to jutro jak starczy czasu po rybach się za nią wezmę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Łochochocho wywaliło mnie z tematem w kosmos Ostatnio czasu mało to i nic nie pisze ale coś tam porobiłem. Niebawem wrzucę za gięłde kilka zestawików brzanówek, uklejek i prixów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 jedyneczka pięęęęęękna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 New Brzanówki iiii...Jeden Prix A już dziś nowe odlewy z nowej formy na uklejki, umieściłem na nich kilka szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Fajne, fajne te Twoje uklejki, moje pstrągi lubią takie wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) No wyczesane i to nawet bardzo . A tym bardziej że wszystkie te brzanówy to moje, hahahahaha.................... . Kuba a ten prix to jeden z tych czterech co będą na giełde ? I załatwione prixy też moje :lol: . Edytowane 18 Października 2013 przez RUDI75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Tadam!Uklejki po lifcie Dziś cały dzień testów tych, że uklejek. Jak dostane foto to wstawie, sporo wyjść kleni, okoni ale taki dzień że nie były zdecydowane, kilka sie zdecydowało, ale pod sam koniec słyszę głos kolegi-Kuba, jest!-no i miarka podała 38 centów, przyznajcie miła niespodzianka jak na koniec dnia i to na moją uklejkę ! i brzanóweczka a'la okoneki nowa uklejka DR a'la pseudo kiłbik.Ukleki wersje testowe i dla mnie dlatego nie do konća wybajerzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Te uklejeczki...... mistrzostwo świata normalnie. Przygotujesz mi Kubo niebawem partyjkę takowych, muszę tylko do tyrki wrócić . Brzanówka ala okuń też niczego sobie, ale takie już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Jeśli dalej uda mi się utrzymać z pracą to co teraz otrzymałem to będą to niesamowite woblerki. Oba modele i Dr i Shallow mają nieregularne odjazdy a to w lewo a to w prawo przy czym nie wykładają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Fajny ten kiełbik.Wczoraj sobie potrenowałem z aero i pomalowałem kilka takich podobnych w tym klimacie-kiełbiowym Jest zabawa z pistoletem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Jest zabawa, są ryby i to jest sedno lurebuildingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Kuba świetnie Ci idzie z tymi maluszkami i widze, że formy już opanowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi