RUDI75 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 A powiedz mi Kubo, ile odlewów wytrzymają Twoje formy? Myślę co by też sobie sprawić takową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Jeśli dalej uda mi się utrzymać z pracą to co teraz otrzymałem to będą to niesamowite woblerki. Oba modele i Dr i Shallow mają nieregularne odjazdy a to w lewo a to w prawo przy czym nie wykładają się Koniecznie nagraj filmik i pokaż :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 A powiedz mi Kubo, ile odlewów wytrzymają Twoje formy? Myślę co by też sobie sprawić takową.Jak do tej pory pierwsza forma którą zrobiłem wytrzymała ponad 200 odlewów i jeszcze się trzyma dobrze Jeśli dalej uda mi się utrzymać z pracą to co teraz otrzymałem to będą to niesamowite woblerki. Oba modele i Dr i Shallow mają nieregularne odjazdy a to w lewo a to w prawo przy czym nie wykładają się Koniecznie nagraj filmik i pokaż :-)Miałem nagrać wczoraj nad wodą ale woda nie pozwoliła na to, była zbyt trącona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Oby tak dalej Kuba - ukleje cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Przed pięcioma minutami listonosz przyniósł mi paczuszkę z wobkami Kuby , w środku brzanówy, uklejki i prixy w nowych malowaniach. Muszę powiedzieć że Kuba wszedł tymi malowaniami na najwyższe wyżyny aerografu, od dłuższego czasu malował bardzo ładnie i czysto ale to co teraz widzę, no...................... dzięki Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Wyżyny to jeszcze nie są ale staram się jak mogę, żeby zadowolić wszystkich Dziękuje za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Uklejki bajka - aż by się chciało je mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) chyba moją jedną brzanówkę widzę....? Edytowane 27 Października 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 chyba moją jedną brzanówkę widzę....? Krystian ambrozja była podawana >? widze, że dobra jest, podziel sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 no i już się władowałeś w gips tylko jeszcze nie wiesz na jaką głębokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 toż Ty potulny jak baranek, albo co lepsze... koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 o,tyle powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) będzie dobrze Krystian Edytowane 27 Października 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Uwaga ! Uwaga ! Konkurs! Ogłaszam konkurs na nazwę dla dwóch moich woblerków Dla woblerka brzanowego :Oraz dla dwóch uklejek:Zasady konkursu:1. jeden użytkownik może podać po jednej nazwie dla obu woblerków.2.nazwy zweryfikuje jury 3.Konkurs trwa do 10 listopada ze względu na święta. Nagrody Osoby, których to nazwy najbardziej mi się spodobają dostaną po 3 szt. woblerów mojej stajni Do dzieła !!! Edytowane 27 Października 2013 przez kubaS 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Brzanówa - asterix ............... mały a dużo możeUkleja- fox...................... nie jedną rybę oszuka To tak nawiązując do prixów i flexów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Brzanówka - deep prowl czyli głęboki poszukiwacz zdobyczy Uklejka - jerky czyli woblerek , który ma niespodziewane odskoki , myszkuje i inne takie Edytowane 27 Października 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 dla brzanówki proponuję nazwę - Barbus - pierwszy człon łacińskiej nazwy brzany (Barbus barbus)dla uklei proponuję nazwę -Kosłacz- dawna i już troszkę zapomniana nazwa jazia (myślę,że będę łowił na te wobki jazie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 1. Woblerek brzanowy - JUMPER ( ponieważ pracuje przy dnie więc "skacze po kamyczkach" )2. Wobler uklejka: - LEAN FISH ( chuda rybka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Brabix i Ukleix 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Ja tylko "brzanówkę" nazwę:"Skulkowaniec" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Brzanówa - to ja przewrotnie proponuję "Brzanówa" ta nazwa już trochę przylgnęła do tych wobków i jak ktoś mówi czy pisze "Brzanówa" to od razu mam Twoje wobki Kubo przed oczami, nie rezygnował bym z niej bo jest prosta, chwytliwa, łatwa do zapamiętania, od razu wiemy co autor woblera miał na myśli podczas strugania, ano wobler na brzany. I co najważniejsze jest już rozpoznawalna i kojarzona z Twoim wobkiem na pannę z wąsem. Także moim typem jest "Brzanówa" Uklejka - Uklejka K.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Brzanówka B-K.S. Uklejka U-K.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenon275 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Brzanówka - Bobek (jak ten stworek z Muminków) Uklejka - Malutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Brzanówka - BrzaxUklejka - Uklix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi