maciek17_mi Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) Również dołączę się do zabawy Brzanówka-BarwenaUklejka-Slight Fish (drobna rybka) Edytowane 28 Października 2013 przez maciek17_mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) Ukleja - Stinger : nazwa przenośnych rakiet naprowadzanych hehe mysle ze ta ukleja bedzie w wodzie właśnie taką rakietą a nad brzanówką jeszcze pomyślę Edytowane 28 Października 2013 przez lolo_STG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ukleja - Flash Thunder uzasadnienie: bo tak Brzanóweczka - SerDelek uzasadnienie: brzany lubią ser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Brzana -> Cegiełka ( bo ma pracować przy dnie i ma czerwonawa mordkę od spodu )Ukleja -> Rypcia ( bo taka mała Rybka ) Edytowane 29 Października 2013 przez pampi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (...)Ukleja -> Rypcia ( bo taka mała Rybka )Oj, a ja już myślałem, że od czegoś innego. Ale nie napiszę od czego, bo nie chcę, by mnie zrypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Dobra konkurs już trwa, mam już swoje typy ale czekam na więcej Tu nowe malowanko uklejek.Próbowałem jak najwierniej odwzorować narybek pstrąga. Wyszło gut Są też strzebelki i okuń Dziś wieczorem wylądują na giełdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Ojojoj Panie....................... . A może tak dla odmiany coś brzydkiego byś pokazał, te ślicznotki to już się nudzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Brzana - BarbusUkleja - Ukla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śruba Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Cześć Kuba, mam dwie nazwy: Brzanówka - KUBANKA , bo pewnie dupka jej lata jak rasowej kubance (czyt. tancerki z Kuby)Ukleja - SŁOWIANKA , bo subtelna jak nasze słowiańskie tancerki:) Tym samym nawiązałem trochę do Twojego imienia i nazwiska pozdrofajne rybki robisz...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Strzebelkowe Love Dwie brzanówkii dwa flexy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Lubie te klimaty Fotki z dwóch wypraw 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 chłopaku,na tym czwartym zdjęciu wyglądasz jak byś zaliczył K.O na dobrej imprezie i właśnie się obudził.... na trzeciej fotce od dołu,uklejka wygląda super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Kawa była za słaba, to go zmogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 tak to możliwe... albo za dużo "ambrozji" przyjął na klatę....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 i śniadanie za słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Albo strugał całą noc po prostu i taki tego skutek rankiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Marcin zejdź z chłopaka bo robi super robotę. Kubo obserwuje Twój wątek od pewnego czasu i jestem pod ogromnym wrażeniem. Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Spoko chłopy, to było rano i faktycznie sie strugało dzień wcześniej Marcin dzięki, staram się jak mogę tylko, cały czas próbuje je ulepszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Pamiętam Kuba Twoje pierwsze woblery i naprawdę zrobił się z Ciebie wyjadacz.. Gratuluję. Chciałbym przejść kiedyś taką metamorfozę z moimi wyrobami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Kuba, co z tym konkursem na nazwę? Wybrałeś coś? Bo "paru" ludków propozycje dało, warto by ogłosić wyniki oraz wręczyć garstkę cukierków za ciężką i owocną pracę umysłową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Nie poganiajmy chłopaka mamy jeszcze 5 dni konkursu Kuba zapodaj jeszcze fotkę uklejek bo miażdżą system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Kuba opróżnij skrzynkę PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Wow dzięki za przypomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Słabo widoczne na fotkach perełki na brzanówkach, na złotej niebieski pasek perełki, na oliwkowej fioletowa perełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 (edytowane) Edytowane 8 Listopada 2013 przez kubaS 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi