krystiano1981r Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Kopia kawa.jpgdobre Kuba... brzanówki klasa... czekam na swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 hahahah kto wie co Ty tam w tym kubeczku masz Kuba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Wódkę waflem ryżowym zagryzasz? Ostro jedziesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 To nie wódka, to denaturat ale zapomniał wypić przez wafla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 UWAGA ! Wyniki konkursu: Po rozmowach z kolegami i głębokim zastanowieniu się doszedłem do wniosku że : Uklejka dostanie nazwę Slight Fish -czyli kolegę maciek17_mi Proszę o kontakt Brzanówka-dostanie nazwę -Brzanówka-czyli kolega gajosikProszę o kontakt. Już tłumaczę dlaczego brzanówka to będzie brzanówka. Rozmawiałem z kilkoma osobami i każda osoba mówiła mi że ta nazwa już przylgnęła na dobre do tego modelu i po zmianie mogą być problemy min. z odróżnieniem z całego tłumu Obu z kolegów proszę o kontakt na priv. w celu ustalenia kolorystyki wygranych woblerków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Dla mnie i tak brzanówka to będzie dziabdziak, już się przyjeło! A mina znajomego po konwersacji "na co?" "na dziabdziaka" bezcenna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 haha no wierzę dziabdziak dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Cieszę się bardzo z wygranej oraz mam nadzieje że Slight Fish namiesza na moich miejscówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Nowe modele na 2014 !!!Z nastawieniem oczywiscie na jazie Nazwa: PeletDługość: 1,9cmWaga: bez kotwy 1g Nazwa: StrikeDługosć:2.1cmWaga: bez kotwy 1.8g No i screen z mojej stronki która jest w budowie, z resztą widać, trzeba poprawić kilka treści 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Nazwa: PeletJaki zapach?? Krewetka,Tutti frutti czy ananas ze śliwką węgierką?: Kroczki będą ssały pelecik.... :o 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Jaki zapach?? Krewetka,Tutti frutti czy ananas ze śliwką węgierką?: Kroczki będą ssały pelecik.... :o Stanowczo krab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 wyglądają ciekawie Kuba... zobaczymy czy testy przejdą pomyślnie... (no chyba,że już po...? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Już po Co do dyskusji w temacie Dominika. ja mam podejście do piany takie, że stosuję ją w sumie z lenistwa Po to tylko, aby zachować taki sam kształt, plus szczegóły ( skrzela, płetwy, oczodoły).Co prawda w kilku modelach potrzeba jest obciążenia w tym samym miejscu ale jak powszechnie wiadomo u mnie wobki w większości to tylko z jajem A do tych co sądzą że piana to nie H.M. to mi się przypomniał chyba post Guza Dlaczego pianka be ? Bo nie koszerna Edytowane 19 Listopada 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Jedni leją pianę z lenistwa, inni z braku czasu a jeszcze inni bo taki mają kaprys. Nie rozumiem tych co wywyższają drewno nad pianę, prawda jest taka że tak drewno jak i piana ma swoje wady jak i zalety. Każdy robi wobki z tego co chce i to tylko jego sprawa. Liczy się tylko efekt końcowy i łowność. Wobki 2014 zapowiadają się smacznie , Panie Kubo. Już szykuję piórniczek a partyjki . Ciekaw jestem kolorków w które je odziejesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Piana jest ale z drewna nie zrezygnuje Co do kolorków to będzie fajne. Naturale, brokat jak i oczojeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 dla mnie wada piany jest conajmniej jedna ... lubi się wobler uszkodzić w kontakcie z np kamieniami... po prostu pęknie. .. a drewno jeszcze mi takiej rzeczy nie zrobiło. ... tylko nie wiem czy w takich pchełkach ma to znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 ja nie stosuję tak twardej piany jak salmo. u mnie jeszcze w życiu nie zdarzyło się żeby wobler pękł, a najczęściej cioram je na wislanych opaskach gdzie cały czas fruwają po kamieniach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) u mnie to samo, piana jest bardzo wytrzymała na uderzenia pomimo wielu lądowań wobków w kamieniach opaski Edytowane 20 Listopada 2013 przez Homegeon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Hej Kuba, Strike bardzo w moim guście. Bedzie miał jajo? A może juz ma? Edytowane 20 Listopada 2013 przez nowwwak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Paweł jajo będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Nowe modele na 2014 !!!Z nastawieniem oczywiscie na jazie Nazwa: PeletDługość: 1,9cmWaga: bez kotwy 1g DSC05501.JPG Nazwa: StrikeDługosć:2.1cmWaga: bez kotwy 1.8g DSC05498.JPG No i screen z mojej stronki która jest w budowie, z resztą widać, trzeba poprawić kilka treści scan strony do monitora 1600.jpgTo piana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 rozumiem, że już nie wyrabiasz z robotą ?Trochę szkoda ale powodzenia w nowej odmianie wobków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 rozumiem, że już nie wyrabiasz z robotą ?Trochę szkoda ale powodzenia w nowej odmianie wobków. Czemu szkoda ?Tego co ja robie z pianką nikt nie ma prawa nazwać masówką, bo jak wiadomo formy silikonowe takie jakie ja stosują nie dają powtarzalności takiej jak w masówie Obciązenie jest na zewnątrz, to też czasami zdarzy się jakaś odchyłka. To 100% H.M ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 mamę oszukasz, tatę oszukasz, ale nas nie oszukasz to 99% HandMadeDruga konstrukcja (strike) na bank się sprawdzi. Sam robie takie dla siebie i jedyne co mogę powiedzieć, to to że przy odpowiednim stosunku ster:obciążenie jest to kosa na jazie.Powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi