kubaS 1 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Coś dla Krystiana mam nadzieje że to to czego oczekiwałeś I nie tylko dla niego Za kilka dni wrzuce na giełde troche wobków. Slight Fishów, Brzanówek, Peletów i Strikeów Więcej info na Priv. Edytowane 25 Listopada 2013 przez kubaS 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 :D wszystkie Kuba piękne,ale ta żółta to będzie "The Killer"... :lol: super są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 mamę oszukasz, tatę oszukasz, ale nas nie oszukasz to 99% HandMadeDruga konstrukcja (strike) na bank się sprawdzi. Sam robie takie dla siebie i jedyne co mogę powiedzieć, to to że przy odpowiednim stosunku ster:obciążenie jest to kosa na jazie.Powodzenia w dalszych pracach Z szacunku do Twojej twórczości Kubo nie ciągnę dalej tematu Jeszcze raz życzę powodzenia i równie fajnych wobków jak dotychczas.PozdrowieniaMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Ja rozumiem, że kto nie próbował robić wobków z piany ten będzie miał sceptyczne nastawienie, to ludzkie Ale naprawde wobki z piany też są bardzo fajne, a ten kto nie wierzy, że moje piankowce nie są tak powtarzalne jak masówa to zapraszam do mnie na roboczodzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Ja rozumiem, że kto nie próbował robić wobków z piany ten będzie miał sceptyczne nastawienie, to ludzkie chyba nie luckie Kuba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 O ja Cię, te naturale super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 O ja Cię, te naturale super!widzisz Kuba,nie tylko mi się podobają.... a Ty ciągle "jakieś oczojeby" robisz... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 no właśnie wróciłem i sporo będzie pomarańczowego i żółtego na jaziowkach ale też będą i fajne naturale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 moja żółta "submarine" (Brzanówka),to będzie to,zobaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Zrobiłem sporo peletów i strikeów w kolorze żółtym i pomarańczowym w czarno złote kropki. Dość ciekawie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 na @ foty daj to coś dobiorę może.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 jutro bo się lakierują bite 2 i pół godziny malowania ale uklejasy pierwsza klasa wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 poglądowe fotki daj i............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 no o 11 każe mi do pracowni schodzić nie poważny jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 dobra,przekonałeś mnie... ale pamiętaj,Fred patrzy... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 no o 11 każe mi do pracowni schodzić nie poważny jutro Kuba no trzeba sąsiadów powolutku przyzwyczajać . Ja jak wpadnę w amok twórczy to całą nockę potrafię przesiedzieć pod ziemią a czasami się zdarza ze po kilku kolejnych dzwonkach , w drzwiach piwnicy staje żona z obiadem na tacy .Nieśmiało śmiem twierdzić ze i ciebie taki los czeka . Ps . Woki super jak będzie nadmiar to ze dwa paleciki i parkę strikejów odłóż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Kuba no trzeba sąsiadów powolutku przyzwyczajać . Ja jak wpadnę w amok twórczy to całą nockę potrafię przesiedzieć pod ziemią a czasami się zdarza ze po kilku kolejnych dzwonkach , w drzwiach piwnicy staje żona z obiadem na tacy .Nieśmiało śmiem twierdzić ze i ciebie taki los czeka . Ps . Woki super jak będzie nadmiar to ze dwa paleciki i parkę strikejów odłóż .Oj Zbyszek już tak jest tylko tyle, że u mnie nie ma mi kto obiadu przynieść Z piątku na sobote cała noc prawie przy wobkach i herbatce pod ziemią jak chcesz to z tej partii mogę Ci odłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 jutro nie widzę nic na @....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 musze się pierw podnieść z fotela żeby sturlać się do podziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 dobra, masz .. Słabe foty jak cholera, ale zrobi sie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Miało być tak kolorowo a tu tylko żółto i pomarańczowo . Widać że zima ponura zima idzie bo na forumowych wobkach coraz więcej kolorków. Miodzio :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Twoja brzanówka takaa marchewka wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Edytowane 28 Listopada 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 No no niezłe, jedne dość zwyczajne, ale za to te drugie nie typowe i fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 mam nadzieję,że ta druga Brzanówka moja.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi