kubaS 1 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 No no niezłe, jedne dość zwyczajne, ale za to te drugie nie typowe i fajne. teraz szykuje coś pod pstrągi i naprawde bardzo fajnego smużaka mam nadzieję,że ta druga Brzanówka moja.....? jak chcesz mogę Ci odłożyć Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) teraz szykuje coś pod pstrągi i naprawde bardzo fajnego smużaka zobaczymy co tam wyczarujesz, ja za moment idę czarować Edytowane 28 Listopada 2013 przez Bloodwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 No no niezłe, jedne dość zwyczajne, ale za to te drugie nie typowe i fajne. Popatrz, kubaS, ale się porobiło. Wysyp nadzwyczajny artystycznych malunków spowodował, że świetne rzemiosło już takie zwyczajne jakieś, pospolite nieomal... Świetna robota. Podoba mi się Twój stały postęp w malowaniu. Te z zeszłego roku były niezłe, a każdy nowszy "wysyp" jest lepszy. Aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 No tak to jest, dużo ludzi na forum robi mase fajnych wobków, a moje wśród nich w tej chwili to takie szaraczki Co partię staram się dojść do co raz większej estetyki i malowania, które będzie mi sie bardzo podobało. O pracy nie mówię, bo o pracy myślę zanim zaczne wszytko malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Popatrz, kubaS, ale się porobiło. Wysyp nadzwyczajny artystycznych malunków spowodował, że świetne rzemiosło już takie zwyczajne jakieś, pospolite nieomal... Świetna robota. Podoba mi się Twój stały postęp w malowaniu. Te z zeszłego roku były niezłe, a każdy nowszy "wysyp" jest lepszy. Aż miło popatrzeć dla jednych nadzwyczajne dla innych normalne, tak jak jedni mówią obiektywnie co myślą a drugim zaraz coś nie pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) dla jednych nadzwyczajne dla innych normalne, tak jak jedni mówią obiektywnie co myślą a drugim zaraz coś nie pasuje:) I tego oczekuje, PRAWDZIWEJ, rzetelnej opini na temat moich prac, przecież nie gryze i nie bije jak ktoś coś powie co "według mnie ..." Sam też staram się żebyście mogli na mnie psioczyć jak najbardziej Edytowane 28 Listopada 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 dla jednych nadzwyczajne dla innych normalne, tak jak jedni mówią obiektywnie co myślą a drugim zaraz coś nie pasuje:) Ależ pasuje, pasuje Ot, skorzystałem z akurat Twojego cytatu. Bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ależ pasuje, pasuje Ot, skorzystałem z akurat Twojego cytatu. Bez urazy Nie wypowiadam się już na ten temat, niektórym trzeba ustąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Imitacja ciernika dla mojego imiennika Mi się bardzo podoba a nie wiem jak wam 5cm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Mam nadzieje że będzie kosił pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ładnie ładnie Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ciernik bomba Kuba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ciernik będzie w twojej ofercie? Najlepiej pływający i bez jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 NO. W końcu ktoś się ulitował nade mną... Mega jest! Leci pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ks zrób i mi jakieś cierniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Kolorki dobrze dobrane, ładne wykonanie- generalnie na plus i to dość taki dobry plus ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Najlepiej pływający i bez jaj. Tomek,no nie rób sobie jaj,w wątku z jajami oczekujesz braku jaj....? Jajcarz z Ciebie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 No Panie Kubo z tej strony jeszcze Ciebie nie znałem, first sort 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Chłopaki zapraszam serdecznie na moją stronke Jeszcze tu i ówdzie do poprawy ale jesteśmy na finiszu http://ks-lurebaits.pl/home.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Fajna stronka ale w jakiej rozdzielczości jest zrobiona ? Wydaje mi się trochę za szeroka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Bo zrobiona na panoramiczny monitor czy jak to tam sie nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Jak mogę coś zasugerować, to daj większe literki przy opisie wobków, bo zlewają się z tłem, mimo że oczka mam zdrowe, to jednak przeczytanie opisów wobków męczy oczy. I faktycznie na 1024x768 rozjeżdża się strona, dostosuj ja też do niepanoram. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 przy 1280x800 też niewygodnie się przegląda i np. podczas oglądania fotek nie mogę przeskoczyć dalej za pomocą strzałki bo strona się przesuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Chłopaki wszystko załatwione, jutro będzie to przerobione tak żeby było dobrze Zadzwoniłem do gościa i wszystko dogadane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi