Skocz do zawartości

K.S. Lure Baits.

kubaS 1

Rekomendowane odpowiedzi

No no niezłe, jedne dość zwyczajne, ale za to te drugie nie typowe i fajne. :)

Popatrz, kubaS, ale się porobiło. Wysyp nadzwyczajny artystycznych malunków spowodował, że świetne rzemiosło już takie zwyczajne jakieś, pospolite nieomal... ;)

Świetna robota. Podoba mi się Twój stały postęp w malowaniu. Te z zeszłego roku były niezłe, a każdy nowszy "wysyp" jest lepszy. Aż miło popatrzeć :)

No tak to jest, dużo ludzi na forum robi mase fajnych wobków, a moje wśród nich w tej chwili to takie szaraczki :)

Co partię staram się dojść do co raz większej estetyki i malowania, które będzie mi sie bardzo podobało. O pracy nie mówię, bo o pracy myślę zanim zaczne wszytko malować :D

Popatrz, kubaS, ale się porobiło. Wysyp nadzwyczajny artystycznych malunków spowodował, że świetne rzemiosło już takie zwyczajne jakieś, pospolite nieomal... ;)

Świetna robota. Podoba mi się Twój stały postęp w malowaniu. Te z zeszłego roku były niezłe, a każdy nowszy "wysyp" jest lepszy. Aż miło popatrzeć :)

dla jednych nadzwyczajne dla innych normalne, tak jak jedni mówią obiektywnie co myślą a drugim zaraz coś nie pasuje:):D 

dla jednych nadzwyczajne dla innych normalne, tak jak jedni mówią obiektywnie co myślą a drugim zaraz coś nie pasuje:) :D

I tego oczekuje, PRAWDZIWEJ, rzetelnej opini  na temat moich prac, przecież nie gryze i nie bije jak ktoś coś powie co "według mnie ..." ;)

Sam też staram się żebyście mogli na mnie psioczyć jak najbardziej :D

Edytowane przez kubaS 1