BARENZ Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Hej Kuba. Możesz jakąś nazwę podać tego śrutu? Są różne gramatury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ołowiany do wiatrówek sa chyba dwie średnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 No dobra a jaka waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 0.88g o ile dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Byłyby idealne. Puść mi foto wieczka pudełka na PW.jeśli możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ok. Jak bede mial czas to Ci puszc foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Uklejka dla jednego ancymona na gwiazdkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Na żywo ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ale się Kubo naszukałem Twojego wątku!Udanych urodzin, Świąt i Nowego Roku!Chętnych ryb, dziewczyn, kupców i czego tam sobie jeszcze życzysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Kuba wszystkiego najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 100 lat, 100 lat,100 lat.Zdrówka, Weny, co by Cię nie opuszczała.Żeby rybka zawsze brała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Wszystkiego naj, naj. Pomysłów na woby miliony, czasu do ich realizacji i kasy w cholerę co byś mógł swoje wobki za free rozdawać :D :D :D . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Wszystkiego najlepszego! Niech się darzy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Panowie, dziękuję za życzenia, za te tu i za te na priv Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Najlepszego Kuba... 100 lat (przy robieniu wobków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Najlepszego Kuba... 100 lat (przy robieniu wobków) No to nieźle mi życzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Połowa Wigilii spedzona nie wedkarsko, lecz w gronie przyjaciół. Niebawem pokaże pstragowe piateczki Życzę wszystkim użytkownikom j.pl zdrowych, pogodnych, pełnych ciepła i miłości Świąt Bożego Narodzenia, co by w nadchodzacym roku nasze rzeki darzyły samymi okazami (tych którzy sobie zasłużyli ), dużo pieniędzy aby nie brakowało na sprzęt i zdrowia, bo jest potrzebne żeby przetrwać nawet w najbardziej extremalnych sytuacjach Twarzowo Edytowane 24 Grudnia 2013 przez kubaS 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Przygotowane pod foremke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Pędrak wyglada znajomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Za pewne widziałeś takiego w lecie na gałęzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 hehehe, chyba w sklepie no ale niestety nie da się być w 100% oryginalnym w lurebuildingu A kto twierdzi że da się - kłamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 hehehe, chyba w sklepie no ale niestety nie da się być w 100% oryginalnym w lurebuildingu A kto twierdzi że da się - kłamieU mnie w sklepie takich nie widziałem, dlatego chce sobie takie zrobić bo lubię łowić na robale-ot cała istota lurebuildingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 trzeba trochę w internetach pogrzebać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jak widać wole więcej w pracowni pogrzebać w przeciwieństwie do "innych"..Dobra, kończ waść Pan tą niekonstruktywną rozmowę, ja wam Pany wątków nie zasmiecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Toż waćpan wdzięczny za podbijanie być powinien Ja tam jedną ręką strugam, a drugą piszę bo pracownie mam w połowie na biurku zorganizowaną... niestety wyrzynarka 50km ode mnie. Ale jak sie do niej dorwałem w Szczepana to 'ćwiartkę' wyciąłem Powodzenia w laniu piany Kuba A żeby nie było 100% offtopa... coraz fajniej te Twoje 'wobki z jajem' wyglądają. Kiedyś trzeba będzie zrobić jakieś zamknięte 2-osobowe zawody Jedne u Ciebie i jedne u mnie. Będą to oczywiście zawody o złote jajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi