Homegeon Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Piana jest ok, błąd znalazłem i wyelinowalem Teraz foam it mi już pasuje Proporcje czy czas i intensywnosc mieszania? Edytowane 11 Stycznia 2014 przez Homegeon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wstrząsnąłem opakowaniami ze składkami pierw. Proporcje 1:1 objętościowo mieszanie, to było to A masz jakieś rady co do proporcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) 1:1 i mieszac ok 15 sek na b.duzych obrotachObjaw kruchej pianki jak miales mozesz sie spodziewac jak juz beda resztki w pojemnikach Edytowane 11 Stycznia 2014 przez Homegeon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Kuba sprzedaj to Homegeonowi (niech się chłop męczy ), a Ty kupuj żywicę RENCAST FC 52 i problem z głowy. Formy na upartego to i z plasteliny zrobisz, po 30 min odlew jest na tyle twardy, że możesz go z niej wyjąć. Z lekkim wypełniaczem, 3cm wobler ma 1,5-1,6 gr. jest twardy,powierzchnia jest gładka odlewy nie niszczą formy itd. czego więcej chcieć. Technologia jest moim zdaniem też dużo prostsza, a jeszcze jedno, na forum piszą że piana jest szkodliwa. A widzisz tak się zapędziłem, że zapomniałem napisać, że bardzo fajne woblery robisz. Dziękować nie musisz, pozdrawiam . Mariusz przy malych woblerkach ok, ale co z duzymi baitami? Tonaca zywica nie jest taka kolorowa jakby sie wydawalo jezeli chodzi o duze wabiki. Nawet z wypelniaczem masz niewiele mozliwosci jezeli chodzi o wywazanie. W piance co innego, lepsza plywalnosc, wiecej obciazenia czyli lepsza kontrola nad praca. Kuba moze pochwalisz sie pierwszym piankowcem? Uzywasz jakiejs maski przy zabawie z pianka? Ponoc szkodliwa jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Maskę mam ale nie używam Maciek, to nie pierwsze piankowce, pierwsze z foam itu to prawda, tak to z pianką mam już roczną prawie praktykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nowe modele, ale pomalowane tak se, albo nie pomalowane, i to jeszcze nie wszystko, to dopiero namiastka Gąsieniczka gąsieniczka lipowadr-ek 2.5cm malowany gombgą żółtobrzeżek nie pomalowany C.D.N..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Kuba kusisz tym DR-kiem,oj kusisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Co za problem Krystian? Poczekaj jeszcze na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Co za problem Krystian? Poczekaj jeszcze na resztę a no Kuba taki,że już nad wodę chodzę nie tylko z kamizelką ale także z saszetką zapinaną na pas.... sam wiesz,że remanent w pudłach robię już pół roku (oczywiście nadal nie zrobiony)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 To jutro Cię zmotywuje do renamentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Oto są i kolejne nowości, ale jeszcze nie wszystkie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Suuper! Ten a'la kiełbik i chrabąszcz wymiatają U mnie na ukończeniu jest żółtobrzeżek. Gratulacje Kuba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Pstrążek z płetwą genialny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz 1973 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 No,no,no Kuba, ten pstrążek z płetwą (jak u rekina ) i reszta naprawdę super, gratuluję. Fajno ta piana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Dzięki chłopaki, staram się jak mogę, żeby to wszystko trzymało się jakoś kupy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 No no , chylę czoła przed wobkami z pod Twojej ręki. Są rewelacyjne, wielkie graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Melek tak oto wygląda moje mieszadło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Melek tak oto wygląda moje mieszadło Pomysłowy Dobromił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 A co super wykorzystanie dwugroszówki i wkręta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Kolejne nowości do puli Edytowane 19 Stycznia 2014 przez kubaS 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 W ciągu roku postęp o dobre kilka lat. Magia jerkbait'a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Janusz staram sie jak mogę, żeby z wobka na wobek było co raz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 ŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 co sie stało ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Szczena opadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi