guciolucky Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Manniek66 ten wzorek to zupełnie inna bajka i inna praca, nie chciał bym tu pokazywać swoich "tajnych" przynęt ale zrobię raz wyjątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Ten przedstawia się bardzo ciekawie Edytowane 24 Stycznia 2014 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Uklejeczka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Toć to rekin nie uklejka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Wzorowałem, się na uklejach z okolic Czarnobyla Edytowane 28 Stycznia 2014 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Wzorowałem, się na uklejach z okolic Czarnobyla Byłem w pobliżu ,ale takich nie widziałem...No może jak by dwa łebki miały Ciekawy kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Na początku zobaczyłem dwoje oczu z jednej strony Normalnie zmutowany rekin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Na początku zobaczyłem dwoje oczu z jednej strony Normalnie zmutowany rekinPrzyznaj się... piłeś :P Nie mniej łuska wyszła bardzo ponętnie.Cholera wie czy to za sprawą pochodzenia tej rybki ,czy może tego co się wcześniej spożywało... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nie wiem jak wy ale ja nic nie piłem, w pracowni tylko herbatke i kawke podają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nie wiem jak wy ale ja nic nie piłem, w pracowni tylko herbatke i kawke podają Nuuuda ,może czasem warto spróbować coś spożyć .Wizje mogą być konkretne ,tylko czerpać i czerpać :lol: .Kuba zobacz co Tomy wyprawia ,tylko w mniejszych ilościach trzeba ,żeby potem straszników nie ganiać po nocach.Wobek fajny ,dałeś radę to wspomaganie Ci nie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Ja nie pije a na strażników miejskich mam po prostu alergię. Edytowane 28 Stycznia 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Też nie trawię tej zarazy. Wychodząc z wojska, w chuście miałem przyjemność się z nimi spotkać. Kumpel wyrzucił puszkę po browarze na glebę, ja nie wiadomo dlaczego podniosłem ją i chciałem wyrzucić do kosza, który był 5m obok? Po drodze zarobiłem za tą puszkę mandat za picie alkoholu w miejscu publicznym... burak nie potrafił nawet alkoholu napisać poprawnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ta uklejka jest świetnie pomalowana, wieczorową porą ryby lubią takie czarnobylskie klimaty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Uklejeczka DSC05731.JPGDSC05732.JPGSuper Kuba. opalizacja mnie urzekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Może mnie nie zabją że to wrzucę 42cm na brzanówke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Malowanie coraz fajniej Ci wychodzi. I uklejki i maluszki bardzo ciekawe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Mam już nazwę dla uklejek z pletwą "Sharky" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Mam już nazwę dla uklejek z pletwą "Sharky" :D "Siedzisz" dużą wódę Forecastowi... Edytowane 31 Stycznia 2014 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 No to ja nie wiem Kiedy Kuba z Kubą sie zejdzie następny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 O stary bez dobrej cytrynówki lub bimbru to nawet nie zagaduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 A widzisz a u mmie w lodówce cytrynów się 4 miechy "przeżera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 A widzisz a u mmie w lodówce cytrynów się 4 miechy "przeżera" bez "ambrozji" to nawet nie masz szans Kuba,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 To za długo już się pewnie zepsuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 To za długo już się pewnie zepsuła nabiera mocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi