kubaS 1 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 A tam, zepsuła, jak nie to, to zurawinowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 A widzisz a u mmie w lodówce cytrynów się 4 miechy "przeżera" 4 miechy!?No no, niedługo się przez szkło przeżre 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Czeka na Kube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 A propos ... Krystian kiedyś mi bimber przysłał wraz z wędką do reaktywacji. Na dole butelki wiekowej był biały osad nie wiem czego wynikiem on był ... po wypiciu piwka podczas grilla nadeszła pora na ową butelkę ... na drugi dzień mieliśmy drewniane języki ... to pewnie był gips lub tynk wapienny na dnie tej butelki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 A propos ... Krystian kiedyś mi bimber przysłał wraz z wędką do reaktywacji. Na dole butelki wiekowej był biały osad nie wiem czego wynikiem on był ... po wypiciu piwka podczas grilla nadeszła pora na ową butelkę ... na drugi dzień mieliśmy drewniane języki ... to pewnie był gips lub tynk wapienny na dnie tej butelki A to taaka ambrozja :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 A propos ... Krystian kiedyś mi bimber przysłał wraz z wędką do reaktywacji. Na dole butelki wiekowej był biały osad nie wiem czego wynikiem on był ... po wypiciu piwka podczas grilla nadeszła pora na ową butelkę ... na drugi dzień mieliśmy drewniane języki ... to pewnie był gips lub tynk wapienny na dnie tej butelki jak "drewniane" mieliście,to pewnie była szpachla do drewna... czasem robię "dębową"... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Powracam do "krętactwa" po przerwie Szykuje powoli arsenał na wzdrynie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) 100 szt w ciagu 5 dni- wykańcza Edytowane 14 Lutego 2014 przez kubaS 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 A co to Kuba cukierki ci sie wysypały? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuitam Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Co w lodówce to Moje , a dla gości to zawsze coś mocnego się znajdzie i podkład z tatara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Co tu się nic nie dzieje...?? ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Na filmie całkiem dobrze ci idzie to motanie. Bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Czy dobrze to nie wiem Ale dzięki Robert Lubie kręcić, bardzo to odpręża.Siadam wieczorkiem, kubek herbaty, słuchawki na uszy i nawijam Po niedzieli wrzucę jakieś fotki wobków, teraz wrzucam foty jigów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 100 szt w ciagu 5 dni- wykańcza DSC05825.JPGPociesze Cie Kuba.Pomyśl co by było gdybyś musiał to wystrugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Wberw pozorom, to robota czasowo jest porównywalna, jeżeli mamy wyżynarke, przy pianie i jeżeli, nie mamy form wielo gniazdowych jest ciągłe czekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Może i tak, ale tylu wobków z drewna na stół nie rzuciłeś. Co nie zmienia faktu, że i tak się narobiłeś i to z dobrym rezultatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Może i tak, ale tylu wobków z drewna na stół nie rzuciłeś. Co nie zmienia faktu, że i tak się narobiłeś i to z dobrym rezultatem.Paweł, bo to wgl pierwsza taka większa seria u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Januszowe love i coś dla mnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Cześć Kuba, podobają mi się te Twoje maluszki a takich wabiów mam duży deficyt. Może byśmy się kiedyś pomieniali? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Cześć Kuba, podobają mi się te Twoje maluszki a takich wabiów mam duży deficyt. Może byśmy się kiedyś pomieniali?Co za problem ? Wal na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 No i gitara. Odezwę się wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Kuba ta mała bombka super tylko jakby była ze trzy razy większa ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Kuba ta mała bombka super tylko jakby była ze trzy razy większa ;-)Jest dokładnie taka, jaką chciałem Jak Ci nie pasi, to Kubie na priv daj wytyczne, a przy najbliższej okazji zapewne uwzględni Twoje wymagania Moje uwzględnił nawet bez słów, ale to taka nić porozumienia która czasem się pojawia na jerku Dzięki Kubo. Kolejny Twój fajny wobler do mojej kolekcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) Ja wymagań od Kuby nie mam i on zapewne wie o co mi chodziło ;-) A jak będę potrzebował od niego jakiś wobek to po prostu zapukam :-)Oczywiscie bez żadnych złośliwości ;-) Edytowane 25 Lutego 2014 przez grzesiek11250 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) Jest dokładnie taka, jaką chciałem Jak Ci nie pasi, to Kubie na priv daj wytyczne, a przy najbliższej okazji zapewne uwzględni Twoje wymagania Moje uwzględnił nawet bez słów, ale to taka nić porozumienia która czasem się pojawia na jerku Dzięki Kubo. Kolejny Twój fajny wobler do mojej kolekcji Janusz. Grzesiek to mój sąsiad Dokładnie wiem o co mu chodziło. Wiem też o co i Tobie chodziło Woblerek już w drodze do Ciebie. Super, że trafiłem w Twój gust ! Edytowane 26 Lutego 2014 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi