Skocz do zawartości

K.S. Lure Baits.

kubaS 1

Rekomendowane odpowiedzi

Krystian, zostaliście "wybrańcami" :D

Maniek, nie będę nic już raczej zmieniał, mi bardzo pasuje to co jest ;)

No i gra... :D Rozmiary dogadamy jak już będziesz miał wszystko ustalone... ;) :lol:

Edytowane przez krystiano1981r
  • Like 1

Jest ładnie, nawet bardzo ładnie...ale czy praktycznie? To już "wyjdzie w praniu".

A to moje czepialstwo to przez to, że na co dzień się zajmuję grafiką reklamową i nie tylko :)

Maniek, za naukę się lepiej bierz :D

Ja już lekcje odrobił :D

Edytowane przez kubaS 1
  • Like 2

Jeśli pojawi się kiedyś linia bokserek męskich, to ja poproszę, oczywiście napis Woblery z JAJEM obowiązkowo z przodu. ;)

Zapewniam stałą i częstą reklamę firmy w okresie letnim, głównie na balkonie, gorsząc sąsiadki, ale bywa i nad wodą, gdy trzeba odhaczyć kilera. :)

• Like 3

Jeśli pojawi się kiedyś linia bokserek męskich, to ja poproszę, oczywiście napis Woblery z JAJEM obowiązkowo z przodu. ;)

Zapewniam stałą i częstą reklamę firmy w okresie letnim, głównie na balkonie, gorsząc sąsiadki, ale bywa i nad wodą, gdy trzeba odhaczyć kilera. :)

Myśle, że nie będzie większego problemu :D

Przód?

post-50848-0-39617200-1394829454_thumb.jBerzidal.

Tył?

post-50848-0-51661100-1394829478_thumb.jTeż bezridal.

Nigdzie ładnego napisu "Woblery z Bielska" :o

No dobra - świetny projekt. Zestawienie kolorów, szary - czarny - błękit bardzo mi się podoba :) Forum coraz bardziej "się przydaje" :)

Nie znam za dobrze angielskiego, więc mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi ze sloganem "lure baits"? To jest jakaś gra słów, kalambur?

Dokładnie, lure to wabik/wabiący a baits to ogólnikowo przynęta.

Tak na prawdę nie doszukiwałem się jakoś głębokiego sensu tej mojej nazwy, mi się podoba, przyjęła się, ludzie wiedzą o co chodzi to sie liczy. To ja tworzę to co kryje się pod nazwą a nie nazwa to co pod nią, to sie liczy! ;)

• Like 1

Dokładnie, lure to wabik/wabiący a baits to ogólnikowo przynęta.

Tak na prawdę nie doszukiwałem się jakoś głębokiego sensu tej mojej nazwy, mi się podoba, przyjęła się, ludzie wiedzą o co chodzi to sie liczy. To ja tworzę to co kryje się pod nazwą a nie nazwa to co pod nią, to sie liczy! ;)

Ja tez się nie doszukuje w takim razie, chociaż nadal nie kapuje sensu (decoy).

Ale trzeba przyznać, że kształt woblera na koszulce jest charakterystyczny.