Manniek66 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Jak widać każdy ma inne priorytety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Krystian, zostaliście "wybrańcami" Maniek, nie będę nic już raczej zmieniał, mi bardzo pasuje to co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Krystian, zostaliście "wybrańcami" Maniek, nie będę nic już raczej zmieniał, mi bardzo pasuje to co jest No i gra... Rozmiary dogadamy jak już będziesz miał wszystko ustalone... Edytowane 14 Marca 2014 przez krystiano1981r 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Jak widać każdy ma inne priorytety.... A druga sprawa, moje logo zostało zaprojektowane w dwóch kolorach-czarny, niebieski. I tak też zostało przeniesione na koszulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Jest ładnie, nawet bardzo ładnie...ale czy praktycznie? To już "wyjdzie w praniu". A to moje czepialstwo to przez to, że na co dzień się zajmuję grafiką reklamową i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 .... na co dzień się zajmuję grafiką reklamową i nie tylko Ja również Kuba już został poinstruowany tak aby koszulka była wieczna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Jest ładnie, nawet bardzo ładnie...ale czy praktycznie? To już "wyjdzie w praniu". A to moje czepialstwo to przez to, że na co dzień się zajmuję grafiką reklamową i nie tylko Maniek, za naukę się lepiej bierz Ja już lekcje odrobił Edytowane 14 Marca 2014 przez kubaS 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Przód?Berzidal. Tył?Też bezridal.Nigdzie ładnego napisu "Woblery z Bielska" No dobra - świetny projekt. Zestawienie kolorów, szary - czarny - błękit bardzo mi się podoba Forum coraz bardziej "się przydaje" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Jeśli pojawi się kiedyś linia bokserek męskich, to ja poproszę, oczywiście napis Woblery z JAJEM obowiązkowo z przodu. Zapewniam stałą i częstą reklamę firmy w okresie letnim, głównie na balkonie, gorsząc sąsiadki, ale bywa i nad wodą, gdy trzeba odhaczyć kilera. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Jeśli pojawi się kiedyś linia bokserek męskich, to ja poproszę, oczywiście napis Woblery z JAJEM obowiązkowo z przodu. Zapewniam stałą i częstą reklamę firmy w okresie letnim, głównie na balkonie, gorsząc sąsiadki, ale bywa i nad wodą, gdy trzeba odhaczyć kilera. Myśle, że nie będzie większego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ale wtedy Kuba musisz zmienić nazwę na Woblery z Jajami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Fotka od Łukasza 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Pogoda jak pod psem Nie obijamy się. Niebawem powrót Prixa 2.5! Edytowane 17 Marca 2014 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Niebawem to ja chcę zobaczyć moją "koszulinę"... No i w kwietniu jakieś bączki mi wystrugasz... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Idę właśnie dograć temat "koszulin" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Chciałoby się tam teraz byc Są plany na maj aby spędzić tam trochę czasu i po testować wobki trochę w bieszczadzkiej scenerii 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Już niedługo wielki powrót Prixów 2.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Widzę Kuba ,że nie tylko za projekty wobków ale i moda Fajne koszuliny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Przód?Berzidal. Tył?Też bezridal.Nigdzie ładnego napisu "Woblery z Bielska" No dobra - świetny projekt. Zestawienie kolorów, szary - czarny - błękit bardzo mi się podoba Forum coraz bardziej "się przydaje" Nie znam za dobrze angielskiego, więc mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi ze sloganem "lure baits"? To jest jakaś gra słów, kalambur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Dla takiego dochodzeniowca jak Ty to trudno się domyślić? Pomyśl chwile, ta nazwa to między innymi z racji tego, że nie robie tylko woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Bez jaj, poważnie pytam.Dla mnie te wyrazy znaczą to samo. Posprawdzałem w słownikach i też różnicy nie widzę. Do tego dochodzi rozróżnienie liczby poj. i mnogiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Lure to przynęta sztuczna do spiningu, baits to określenie na przynęty głównie naturalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Dokładnie, lure to wabik/wabiący a baits to ogólnikowo przynęta. Tak na prawdę nie doszukiwałem się jakoś głębokiego sensu tej mojej nazwy, mi się podoba, przyjęła się, ludzie wiedzą o co chodzi to sie liczy. To ja tworzę to co kryje się pod nazwą a nie nazwa to co pod nią, to sie liczy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Dokładnie, lure to wabik/wabiący a baits to ogólnikowo przynęta.Tak na prawdę nie doszukiwałem się jakoś głębokiego sensu tej mojej nazwy, mi się podoba, przyjęła się, ludzie wiedzą o co chodzi to sie liczy. To ja tworzę to co kryje się pod nazwą a nie nazwa to co pod nią, to sie liczy! Ja tez się nie doszukuje w takim razie, chociaż nadal nie kapuje sensu (decoy).Ale trzeba przyznać, że kształt woblera na koszulce jest charakterystyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Foremki w żywicy czy w gumie? Jeśli o żywice chodzi to coś tam mogę doradzić i podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi