krystiano1981r Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jak zamówisz wobki, tak to jest szantaż A to nie jest szantaż ? ? Ps.To ja poproszę naklejki za te wobki co wcześniej zamawiałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 A to nie jest szantaż ? ? Ps.To ja poproszę naklejki za te wobki co wcześniej zamawiałem Sratata tamte miałeś w prezencie, to się nie liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 A druga sprawa nie opłaca się wysyłać samych naklejek Żebyś Ty miał czas zrobić te wobki a ja je mógł zmieścić w pudłach to bym zamówił a tak to mogę Ci jedynie zwrócić za przesyłkę i kopertę "nie bąbelkową" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Sratata tamte miałeś w prezencie, to się nie liczą Przed chwila sprawdziłem,wcale tak daleko nie mam do Tarnobrzegu... Parz kawę,jadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Nie ma rady, trzeba zrobić takie wobki, którym się nie oprzesz Ok, rozkręcam ekspres na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Nie ma rady, trzeba zrobić takie wobki, którym się nie oprzesz Już takie zrobiłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 W takim razie zostaje tylko kawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Tak się prezentuje na ojcowej Alhambrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Kuba jak ojciec zobaczy pas pójdzie w ruch 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Kuba jak ojciec zobaczy pas pójdzie w ruch Zdecydowanie Kuba jak tam produkcja Prix-ów 2,5cm ???Jest szansa choć na dwie sztuki ???Jednak zdecydowanie muszą mieć pomarńczowy brzuszek - da rade takie prysnąć Karol. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Kuba jak ojciec zobaczy pas pójdzie w ruch Biedny Kubuś na stojąco przez tydzień będzie wobki malował,nie zazdroszczę. A jak jeszcze tato zobaczy tę naklejkę w drodze z wywiadówki to już w ogóle "fatality" Kubie zrobi. Ale generalnie naklejki fajne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Zdecydowanie Kuba jak tam produkcja Prix-ów 2,5cm ???Jest szansa choć na dwie sztuki ???Jednak zdecydowanie muszą mieć pomarńczowy brzuszek - da rade takie prysnąć Karol.Tak, tylko musisz się zdecydować dziś co i ile. Napisz mi na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Biedny Kubuś na stojąco przez tydzień będzie wobki malował,nie zazdroszczę. A jak jeszcze tato zobaczy tę naklejkę w drodze z wywiadówki to już w ogóle "fatality" Kubie zrobi. Ale generalnie naklejki fajne Spokojnie Krystian, naklejki były robione specjalnie dla ojca, bo miał jedną na aucie i mu się odkleiła, a więc mu obiecałem, że dostanie firmową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Tak, tylko musisz się zdecydować dziś co i ile. Napisz mi na priv Wyczyść skrzyneczke mistrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Właśnie się kapnąłem-wyczyszczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) O taką o se pyknąłem dziś .... suszarkę drugą 6 rzędów do wieszania i żarówka 40W do podgrzania i poświecenia, na razie styka Edytowane 9 Maja 2014 przez kubaS 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Pelet-19mm kilera ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Bardzo fajny Ci ten pelet wyszedł takie barwy klenie lubią najbardziej, przynajmniej te moje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Testy nowego modelu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Nie tylko woblery łowne robie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Ładne wzdręgi muchy pewnie też skoro im posmakowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Nie tylko woblery łowne robie Zanętę też 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Nie no to Janusz, no to Ty mówisz o woblerach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Woda jak krysztal ale czarnego skubnął 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 No i zarąbiaszczo !Dzięki za foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi