zetika16 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Gratulacje Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Kuba,gratuluje,ja dziś też zdobyłem Mistrzostwo Okręgu tyle że seniorów:) Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Brawo Kuba.Juniorów???????? Taki stary koń ..................... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Aj tam zaraz stary Nie obijam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Pierwsze wprawki na boleniówkach i powrót do jerka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Zamawiam tuzin jerków dla siebie. Jak chcesz mogę Ci załatwić kilku klientów oraz sklep z Japonii na takie Jerki Szacun! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Pierwsze wprawki na boleniówkach i powrót do jerka 20141007_204904~2~2.jpg20141007_204843~2.jpgKuba napisz coś więcej o boleniówkach,waga,rozmiar,praca itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Korpusy boleniówek są dosyć cienkie.8 cm, 5 g bez kotwic. W sumie tak jak Ci mówiłem, przystosowane pod lametkę na kotwicach Może mi się uda coś więcej tego Pb tam wcisnąć Edytowane 7 Października 2014 przez kubaS 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Takie detale to chyba z żywicy ? Piękne są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Kuba wstaw prace jerków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jerk wyszedł na wypasie, piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dzięki chłopaki za uznanie Wobki z pianki, nie z żywicy Prace wrzucę jak będzie chwila czasu nakręcić ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Uklejki przepiękne.Aż oczy przetarłem żeby lepiej się w nie wpatrzyć.Dla mnie bomba i świetny design.Jak dobrze chodzą to bym nie pchał więcej ołowiu.Nie każdy i nie zawsze się łowi na dużym dystansie. Edytowane 9 Października 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Uklejki przepiękne.Aż oczy przetarłem żeby lepiej się w nie wpatrzyć.Dla mnie bomba i świetny design.Jak dobrze chodzą to bym nie pchał więcej ołowiu.Nie każdy i nie zawsze się łowi na dużym dystansie.Dlatego zdecydowałem, że będą ich dwie wersje wersja light i long cast To nie koniec nowości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 "daj Ci Boże" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Kuba potwierdzam Jerk wymiata. Ciekawe jak pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Jest i cięższa uklejka 10.5g bez kotwic 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Nieźle, Kubo. Nieźle Spory postęp, zarówno w jakości wzorów, jak i w malowaniu. Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Dzięki Janusz Widziałeś negatyw widzisz i orginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Już jutro kolejne nowości 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Na wiosnę trzeba się będzie "uśmiechnąć" po te bolenióweczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Już jutro kolejne nowości 20141023_184357~2.jpg20141023_184257~2.jpgDo tych jerków tylko stery i były by z nich fajne wobki Jakiej piany używasz ? Ja bawie sie od jakiegos czasu pianą ale takich efektów jak ty nie udaje mi się odzwierciedlić na odlewie (skrzela, luska ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Używałem Foam itu 15 i używam wobpianolu 200 od Zbyszka i obie odwzorowują fajnie szczegóły Nowy wobek pstrągowy 7 cm w dwóch wersjach I okoniowa uklejka 4 cm Na malowanie proszę przymruzyc oko, bo to jest testowe malowanie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ja tylko sprawdziłem czy potrafię ...z piany też się da Wzdręga 9cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi