kubaS 1 Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Wobler tonie albo pływa, bo jest na granicy pływalności. Za pewne pływa jeśli lekko położysz go na wodzie Nie wiem jakim cudem nie pracuje, jeśli testowałem go 3 (!) razy, a nawet przez chwilę sam nim łowiłem ...zapomniałem napisać że testowany na brązowych VMCkach Edytowane 27 Listopada 2014 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Może - niedociążony? Piankowy wody nie nabiera, Łukaszu A no tak. Mój błąd- pomyliło mi się z drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Problemem mogą być kotwice,w jednym z moich modeli pstrągowych, gdy są założone cienkie kotwice mustad wobek pracuje ok, natomiast gdy założę grubsze kotwice wobek przestaje praktycznie pracować. Może w tym przypadku jest podobnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Kuba, weź Ty się nie wydurniaj, odpal wyrzynarkę, wyciągnij kozik, oderwij kawałek papieru "setki" i twórz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Piana to jednak zagadkowy materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Kuba, weź Ty się nie wydurniaj, odpal wyrzynarkę, wyciągnij kozik, oderwij kawałek papieru "setki" i twórz... Paweł cały czas coś tam w drewnie dłubie, ale obiecuje jak tylko śkończe składać kija to pójdzie kilka gruvszych seryjek z drewna Tu kilka jerków 6.5cm 18g-mocne lustro w opadzie i fajne odjazdy przy podbiciach Na żywo kurde lepiej wyglądają niż na fotach 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Paweł cały czas coś tam w drewnie dłubie, ale obiecuje jak tylko śkończe składać kija to pójdzie kilka gruvszych seryjek z drewna Jak by sie troszke tam Ci nudziło to wiesz takie pstragowe tematy bys mógł wystrugac, bo czuje ze popyt sie pojawi na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 na jeziorze siarkowym łowisz Kuba ? woby i ryby piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Kuba wreszcie mogliśmy dzisiaj zamienić te dwa słowa Miałem przyjemność te woblery realnie oglądać dzisiaj i powiem tylko że wiesz co robisz - super robota . Ja już synka oswajam z klimatami no i miło mi że też jego poznałeś chociaż zaliczył zgona i spał w wózku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Również było miło mi poznać osobiście Cały czas pracuje, żeby te wobki były coraz lepsze Wgl byłem zdziwiony ile osób mnie poznaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Wgl byłem zdziwiony ile osób mnie poznaje Celebryta normalnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Hahaha Tiaa...Krystian odezwę się po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Hahaha Tiaa...Krystian odezwę się po południu Oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Żeby nie było. To ja jeszcze umiem z lipy dziergać Paweł oboecałem i jeest Będzie 6cm kiełbasa z niego 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jest kiełbasa i jest koza julcia Oba z litego drewna 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Jest kiełbasa i jest koza julcia Oba z litego drewna 20141211_151102~2.jpg20141211_151627~2.jpgDrewno ma duszę Nie ma "lipy" jak to koksu mówi. Edytowane 11 Grudnia 2014 przez mtz25 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Balsiane Jazióweczki poniżej 2 cm Edytowane 14 Grudnia 2014 przez kubaS 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Czuć sezon pstrągowy coraz bliżej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 To już możesz głosować. I piwa się napić. I wiele innych rzeczy, wcześniej zarezerwowanych "dla pełnoletnich". Ale wiesz co? Większość z nich jest mocno przereklamowana Wielu sukcesów, wędkarskich i w życiowych wyborach. I zdrowia. Każdemu się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Kiedyś myślałem, że życie stoi przede mną otworem... później okazało się, że to nie ten otwór Najlepszego na "nowej drodze życia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Stówka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 100 LAT!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń Kuba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Najlepszego! Zdrówka i pomyślności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Naj,naj,naj,................. lepszego i co tam jeszcze chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi