Manniek66 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 O jak Egzaminy poszły Kuba? Ja też w styczniu dwa miałem...zdane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) A nie pytaj Okaże się jak mi poszło w marcu Edytowane 21 Stycznia 2015 przez kubaS 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Testy nowego 4cm bananka przebiegają super 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 I jest okaz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jest i odświeżona brzanówka, znów powraca na stałe Jest też nowy 16 mm smużak, a już jutro premiera pstrągowego bananka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Kuba ten smuzak ile waży ?? Tonie szybko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Hmmm, nie ważyłem go jeszcze Może być bardzo wolno tonący lub pływający, przy odpowiedniej kotwicy jest neutralny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Hmmm, nie ważyłem go jeszcze Może być bardzo wolno tonący lub pływający, przy odpowiedniej kotwicy jest neutralny Kurde wygląda na ciężkiego.... ma jajo jak widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Tomek, jajo nie równa się waga, chyba wiesz z życia codziennego Myślę, że można by wycisnąć z tego i koło 2.5g z zachowaniem pracy w wolniejszy nurcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 No i jest nowy model, 4 cm bananek który tak dał mi ostatnio połowić pstrągi 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 fajny banan mam podobna konstrukcje w swojej produkcjii i dala mi najwiekszego kropka w tamtym sezonie konstrukcja dobra napewno ci polowi zreszta juz polowila z tego co piszesz malowanie tez fajne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Kuba, wyglądają rewelacyjnie. Szczególnie umaszczenie mnie urzekło. Poza tym, w tej chwili strugam prawie identyczny kształt , co ma się rozumieć, jest czystym przypadkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Dziękuję Chłopaki Postanowiłem zrobić takiego banana bo jeszcze nie mam takiego kształtu w swojej gwardii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Amadeo - Letni wiatr: http://youtu.be/b-ese4hz4VU Chcecie banana ??? Kuba kiedy na San?? Edytowane 21 Lutego 2015 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 A nie wiem Tomku Jeszcze taki cudak się zazapodział 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 A nie wiem Tomku Jeszcze taki cudak się zazapodział 20150221_143329~2.jpgŁadny cudak , wykonanie wobków ze smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Trochę drewnianych tematów Kilebik z balsy i jaziowe pchełki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Super wygląda ta balsiana pstrągóweczka. Tak 3maj Vladimir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Płoteczki po pierwszej warstwie lakieru I jerki 6.5cm 18g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 fajno:-) zastanawiam sie tylko dlaczego te dwie pierwsze maja oczka (źrenice) pionowo a nie poziomo...?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Miałem przed sobą zdjęcie wzdregi i wydawało mi się, że właśnie tak ma źrenice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) fajno:-) zastanawiam sie tylko dlaczego te dwie pierwsze maja oczka (źrenice) pionowo a nie poziomo...?...Pierwsze dwa są pływając i patrzą (z przerażeniem) w dół, a pozostałe dwa są tonące i patrzą już normalnie Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Tak właśnie Janusz jest Płocie pływające około 20g, a jerki tonące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 heheh no to faktycznie jednak wklejone idealnie, nawet uczucia oddaja przez to przerazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi