kubaS 1 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Przekombinowałem z pracą ich Bujają sie jak po 2l wody ognistej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 może jeszcze nie ochłonęły po lakierowaniu i naćpane nad wodę zabrałeś...? a tak poważnie,właśnie po takiej szczerości poznaje się kogoś komu można zaufać,jeśli idzie o kupno wabika... wiadomo,że "łajna" nie wciśnie a dopracuje woba tak jak ma być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Brzanówki skończone Brzanówki już połowiły brzan, czy to tylko nazwa handlowa?Pytam bez uszczypliwości, zwyczajna ciekawość, zwłaszcza, że kilka lat temu nakupiłem sobie rękodzieła na brzany z Sanu, określanego przez twórców właśnie jako woblery brzanowe, a w praniu do pięt nawet nie dorosły małemu, tonącemu invaderkowi. Sam też próbowałem zrobić łowny wobler brzanowy, prędko jednak okazało się, że byle DR czy SDR to nie zawsze brzanowy killer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 To znaczy jak mówisz to nazwa handlowa tak jak to ująłeś, mógłbym je nazwać także i kleniówki czy tam pstrągówki, ale ja osobiście widze je do obławiania rynienek za brzanami w letnie dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ten kolorek ostatnio rządzi u mnie na wiśle Rybki go wczoraj bardzo lubiły, fotki nie ma bo stałem na środku przelanej opaski i nie miałem jak cyknąć, ale największy wczoraj na tego Prixa 40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Jak da radę to chciałbym takowe dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ten kolorek ostatnio rządzi u mnie na wiśle Rybki go wczoraj bardzo lubiły, fotki nie ma bo stałem na środku przelanej opaski i nie miałem jak cyknąć, ale największy wczoraj na tego Prixa 40cm DSC04717.JPGo widzę Kuba,że zabrałeś MOJEGO Prixa na testy..? no to ok,ale już go lepiej zostaw bo urwiesz jeszcze pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 HAHAHA. Nie ma opcji ten zostaje u mnie, no chyba że znowu pudło pójdzie to Cie zaprosze na poszukiwania Marcin oczywiście, że da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Krystian twe gusta NEW model, STONKA. Wczoraj ładnie połapałen na niego kleni ale w nieforumowym rozmiarze To już nie pierwsze udane łowy tym smużakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) no pięknie Kuba... smużaczek jak się patrzy... będzie łowił... Edytowane 21 Czerwca 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 (edytowane) Hej, ostatnio znalazłem Twojego wobka którego mi dałeś w tamtym roku:) zabrałem go nad wodę i złowił 9 kleni, bardzo fajny;). Pozdrawiam Dziś złapał jeszcze dwa i złamał się ster muszę się kiedyś do Ciebie zgłosić po kilka. Edytowane 23 Czerwca 2013 przez Capri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś się i z tym to naprawimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Hej kubaSweekend przyniósł mi kilka fajnych kleniuchów , wszystko brało na flexy tygryski i czarnuszki oto dwa z nich : dzięki za wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 (edytowane) Dzieki za foty Przed chwilą dostałem fote od Łukasza @Doero jazik na Prixa Edytowane 23 Czerwca 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 piękny jazior... gratulacje dla łowcy i "producenta" wobków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ale jezior. Graty :-)Wobki jak widać kuszą rybki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Moje pierwsze zmagania z micro jigami Edytowane 26 Czerwca 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 No piknie panie..... teraz to już wszystkie krasne twoje :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 no niezły wytrzeszcz ma to "coś"...no ale ładne,ładne... czekamy na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Chcecie więcej to macie Jeszcze nie mam całęgo potrzebnego sprzętu. W piątek przyleci do mnie bobinka, szczypce do jeżynek, szelak, troche piórek i innych pierdół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 choć się szczerze mówiąc na tym nie znam... Fajnie wyglądają wizualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Kuba a muchówką bedziesz władał czy spinem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Kuba a muchówką bedziesz władał czy spinem ??Pewnie że spinem, te jigi już sie sprawdziły, a raczej podobne bo zaraził mnie nimi kolega na ostatnim wypadzie, zaraz po tym jak mi złoił dupe łowiąc na nie, dopiero potem jak "wyżebrałem" od niego kilka sztuk zaczęło się el dorado Edytowane 26 Czerwca 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 widzisz Kuba,a niektórzy twierdzą,że przynęta nie ma znaczenia a liczy się tylko "kierownik-operator" zestawu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Oj Krystian, wczoraj gdyby nie jigi to zszedł bym z nad wody o kijku, a tak w tych fatalnych warunkach wydoiłem 6 wzdręg, w tym największa 34 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi