guciolucky Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Te bez jajek prezentują się bardzo ładnie, niebieski wygląda smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Kuba a gdzie jajo? W tej wersji nie ma jaja, bo jest to wersja floating Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 hohohohoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 hohohohoho Mikołaj zawitał ? Marku do świąt jeszcze troche 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 hehehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Kolejne próby piankowe Uklejki 3,5cm już sie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Hmmmmmmm, zapowiada się smakowicie ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Kuba, nie mogłem patrzeć na woblery z jajem pomimo ich łowności. Twoje są wyjątkiem, zwłaszcza ostatnie modele, które tu pokazujesz. Naprawdę bardzo ładne kształty, w których jajo nie szpeci całości. Masz mega jaja chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Daaawno mnie nie było ale czasu mało Dwie uklejki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 No, no. Kubo wobki pierwsza liga. Te duże połowiły już u mnie, ale myślę że ta mała pięknotka nieźle namota w naszych rzeczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Daaawno mnie nie było ale czasu mało Dwie uklejki DSC05138.JPGDSC05137.JPGDSC05140.JPG Kuba rozbiłeś mnie tą ostatnią - pisz na PW ile za nią chcesz leci do mnie na wystawke hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 No chłopaku kawał dobrej roboty :-)Jakbyś miał co wysyłać to i ja sie dopisze do listy :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Spoko Panowie. Dzięki za miłe słowa ale chciałbym jeszcze coś więcej z tych moich wobkow wyciągnąć Co do zamówień to co kto chce to proszę na Pw albo na facebooku -K.S. Lure Baits- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ukleja cztero-cycasta Fajny wobek, nakręć jego pracę, bo jestem ciekaw jak pomyka taka samiczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 No właśnie - my chcemy filmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Jak dam radę to za tydzień o ile całego zapasu uklejek mi nie rozkradną i dużych i małych to postaram się nakręcić filmiki ukleja cztero cycata ma pracować głównie w opadzie i taką rolę spełnia, do tego kolebie się fajnie na boki już niedługo wrzuce partię brzanowek i uklejek 3.5cm w różnych fajnych malowaniach. Powiem tylko tyle że tą uklejka dr to jest to czego brakowało w moim arsenale, wytestowałem ją jak tylko mogłem i to jest to!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 czy oby skrzynka nie jest zapchana drogi kubaSie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 ups już czyszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 https://www.facebook.com/pages/KS-Lure-Baits/136640289833998 Zapraszam do polubienia, to chyba najszybszy kontakt do mnie prócz jb.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) No to tak w małym skrócie Nowe uklejki Dr Uklejka Nie Dr w prostym malowaniu Brzanówki Niestety kurcze ale na żywo wygląda to MEGA ale fotki nie oddają tego efektu co powinny Edytowane 1 Października 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Uklejki wyglądają extra będzie trza się zaopatrzyć na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Kuba,oprócz uklejek ta druga Brzanówka Musi Być Moja.... (świetne woby ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Kuba mi też odłóż ze dwie brzanki . A wiele to maleństwo będzie warzyło ?. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 ok 2g na pewno ale nie ważyłem ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Kuba mi też odłóż ze dwie brzanki . A wiele to maleństwo będzie warzyło ?.Zbyszek,w czwartek jak się uda pojechać nad wodę to zobaczysz te Brzenówki... pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi