kubaS 1 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 czemu nie tylko tak jak mówie, trzeba poczekać, był też jeden prze kozak kolor, ale urwałem go przed sfoceniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ok Kuba to dorób tego kozaka i łącznie 3 szt - oczywiscie uzbrajam się w cierpliwość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Taka pogoda, że aż żal w domu siedzieć DSC05871.JPGDSC05878.JPGLubie To !DSC05876.JPGDSC05881.JPGDSC05882.JPGDSC05885.JPGPrzestań testować moje wobki bo w końcu pourywasz a wtedy do lasu na szyszki pojedziesz a nie nad wodę... Za dwa tygodnie wracam,to tak dla przypomnienia... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 ... był też jeden prze kozak kolor, ale urwałem go przed sfoceniem Nie wiem jak był pomalowany ten prze kozak, ale ten złoty też jest super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Nie wiem jak był pomalowany ten prze kozak, ale ten złoty też jest super. kozak.jpgten na foto to zielony z złotą perłą A kozak był cały niebieski z fioletową perłą, w żółte kropki i pomarańczową bródką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Karnawałowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Karnawałowy. Ale w słońcu wygląda obłędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Wierzę, widziałem na żywo te fioletowe refleksy na Twoich woblerkach, kolega chyba nawet jednego takiego nabył na spotkaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 I tak jeszcze z miesiac jestem uziemiony to moge poczekac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Kubo, kur.........a mać , Twoje wobki wszystkie są kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Twoje nie ustępują ani na krok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 W dniu dzisiejszym chciałbym poinformować, że z powodu niedostatku czasu zawijam stragan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 My za stare wilki aby się nabrać tym bardziej w taki dzień kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Kuba, trzeba było napisać odwrotnie, że dla pierwszych dwudziestu osób, wpisujących się dzisiaj, gratisy - sortowane, przebrane, najlepsze woblerki, w paczkach po osiem sztuk i do tego koszulka. Ludzie by pisali, szaleli, adresy do wysyłki na PW wysyłali, a Ty im na wieczór ................ PRIMA APRILIS. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 No dobra Ogałaszam nabór na człowieka który ogarnie bałagan w mojej pracowni. Wymagania:Wykształcenie-konserwator powierzchni płaskich, angielski perfect, uczciwy, komunikatywny Wynagrodzenie:Co znajdzie na podłodze to jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Mogę polecić swoją koleżankę, szuka akurat pracy, tylko nie wiem czy się nada bo angielski co prawda biegle, ale za to po polsku ni dudu. Zresztą nie ma co się dziwić, osiemnastoletniej blond azjatce ciężko było się uczyć języka, gdyż zaraz po przylocie ciężko pracowała jako modelka, reklamująca biustonosze klasy D.Ma wysłać CV ? Nie naczytasz się dużo, głównie zdjęcia.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Tu nie trzeba mówić, trzeba robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 jak znam życie to dla Takiej asystentki to trzeba by też odpowiedni uniform zakupic... Wszak lakiery, farby, kurz i w ogole... trzeba uwazac 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 To dopiero będą zarwane nocki w pracowni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 a i nauka mogla by pójść w las... ale gdyby tak się stało i terminy zamówień byly by wciąz olewane to byś zmieniło room service Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Odrobina pikantnej motywacji bywa czasem pomocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 O nie!Ta pierwsza wersja stanowczo lepsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) taki pomocnik i wobków by nie było tylko male Kubusie Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Joah12345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 A tam od razu, wobki trzeba robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi