mentos Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Kuba nie mogę wysłać priva zro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Już wyczyszczona, przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Kubo, opuściłeś się. Ponad pół roku bez nowości? Nie poddawaj się Więcej czasu na realizację pasji i stu lat Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Dosłownie 100 lat mnie tu nie było. Dziękiii Janusz Trochę się pozmieniało w moim życiu, przeprowadzka, praca, studia...Ale adaptuję się do nowego środowiska i mam nadzieję, że niebawem coś nowego tu wrzucę,a podpowiem, że będzie drewniano! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Kłaniam się nisko wszystkim dawno nie widzianym ????Trochę drewienka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jeszcze taka płotka się zapodziała I kolejne drewniaki na warsztacie ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi