Michumm Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Odra-Wrocław Zestaw castingowy: St.Croix Trumph do 1uncji 2,13cmShimano Citica 201Bplecionka tuff line xp 15lbStary wahadło Hol trwał 15 sec, po co rybe męczyć, japoński styl holu jest najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 No no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Ładny boleń, gratuluję. A po za parametrami sprzętu może pochwaliłbyś się wymiarami rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 gratulacje! fajny bolo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 tak poźno, a jakie ładne, Tommku może w sobotę zobaczymy jak u nas?, gratulacje na moje oko 65,6 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Ładny boleń, gratuluję. A po za parametrami sprzętu może pochwaliłbyś się wymiarami rybkiPrzylaczam sie do gratulacji, jak rowniez do pytania o wielkosc zdobyczy.Brzmi to bardzo technicznie...mozna by pomyslec, ze sama ryba to juz niewiele znaczacy dodatek do sprzetu... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Grauluję! Michumm więcej szczegółów poprosimy. Ile miał ten boleń?Gdybyś zaciął bolka w nurcie .... o 15 sekundach mógłbyś pomarzyć PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 gratulujeskoro juz jestesmy tacy scisle sprzetowi, to 17 lb tuf line xp (wogole zadnej tuf line o takiej wytrzymalosci) nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Stary wahadło Że kto?? Ale rybki gratuluję Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 @Pitt, To byla 20tka, ale zeszloroczna @Michum Gratuluje ryby. Tez jestem ciekaw rozmiarow rekordu. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 a rozumiem, zgubila na wadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Skoro juz rozbieramy to na czynniki pierwsze to kategorycznie sie nie zgadzam. Najlepsza to tylko zabka Mannsa jest. Ten stary to jakis zarloczny jest, nie dosc ze dziabnal bolka, to jeszcze mu jakas kulka olowiu z geby wystaje.No i tak to wlasnie jest ze sprzetem, najistotniejsze bywa to, co wisi na koncu, mimo ze stare, zardzewiale, pozornie nie na topie. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 75centow, tak pomyliłem sie 15lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Oj jak piękna ukleja. :D :D Nigdy takiej dużej nie widziałem. :) Proponuję wysłać fotkę do redakcji WW to na pewno zaliczysz rekord Polski w uklei. :D Możesz zaryzykować bo znając ich umiejętności to pewnie uznają to rekordową ukleję :D A tak na poważnie to gratuluję pieknej ryby.Oby tak dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 @Michumm, gratuluję życiówki.Widzę, że opis sprzętu castingowego, na który została złowiona ryba jest dla was ważniejszy niż samo złowienie ryby... brniesz w nie ten zaułek co trzeba...75cm? Hmmmm... oj Michał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 @RognisNie jestem ekspertem, złapałem w życiu jednego dużego bolenia (przypadkiem, na aglię ze stalówką - miał 74cm i ważył grubo ponad 4kg) i jak porównuję fotki to.. cóż, wyglądał nieco okazalej... Ale łowca pewnie wie najlepiej - może się wypowiedzieć, jak dokonywał pomiaru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 @ Michumm, łowisz na stare balszydła?? Czyżby po ostatnim zlocie nastapila jakaś zmiana?? Gratuluje Bolka, ale jakoś nie wyglada na 75 cm. Jako zawodowy fotograf mógłbyś tak skadrowac fotkę, żeby wygladał na większego. Bądż co bądż gratulacje, ja takiego w tym sezonie nbie złowilem i to jest prawda.pozd JW p.s @krzysiek, autor wątku napisał, ze boleń mial 75 centów, to chyba nie to samo co centymetrow, więć oco chodzii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Oj już byście dali spokój... po prostu @Mich ma łapy jak bochny, tak trzeba zakładać a nie że od razu pomylił się przy mierzeniu Tak czy inaczej, bardzo ładna rapka, gratulacje chłopie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Tez tak uwazam, do niczego nie doprowadza rzucanie blotem na siebie....mysle tu o wszystkich, lacznie z autorem postu.Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 @GumoPeace, nikt przecież nie rzuca błotem. Chciałem się tylko odnieść do komentarza Rognisa, każdemu wolno mieć wątpliwości . Pewnie, że nie o to chodzi, ile miała dana ryba – bo nie ma to większego znaczenia (oczywiście gratulują łowcy, tym bardziej, że od kilku lat nie łowiłem celowo boleni, a więc i nie miałem nawet zbliżonych wyników), ale też nie chodzi o to, aby się wzajemnie przelicytowywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 ...każdemu wolno mieć wątpliwości..Zgodze sie.A najlepiej nie stwarzac warunkow do ich powstania...ale wiecej lepiej nic nie napisze...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Cześć,Analizuję to co na zdjęciu. Boleń, w pysku tejże ryby główka jigowa zawieszona na przyponie (czyli przyłów przy połowie szczupaka, albo sandacza). Trochę mi przykro, że ktoś próbuje naciągnąc fakty. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Koledzy , jak tym samym okiem oceniacie wielkosc ryby i głowke dżigową to sie nie dziwie wątpliwościom ... przypon stalowy oczywiscie jest , ale dziga ja nie widze , to co jest głowka to przeswit w drzewach , po prostu niefortunnie sie nałożył ... Troszke wiary w ludzi , nie ma powodu by nie wierzyc , ze nie ma 75cm , to nie jest az tak wiele jak na bolka . Michal gratuluje udanego polowu .. Niestety ze wzgledu na male zdjecie wiecej sie nie wyciagnie , ale tu juz widac ze drzewa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Michumm, wrzuć w ten watek fotke w lepszej rozdzielczości, i wszystko bedzie jasne,pozd Jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Dokladnie zaanalizowałem zdjecie , ryba nie ma głowki dzigowej , ale nie ma tez 75cm , szerokosc dloni ok 10cm , mojej , a łapy mam spore , dlon zawiera sie maksymalnie 6,5raza w dlugosci ryby ... wynik znacie ... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi