admin Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 OK. Może rzeczywiście przesadzam Przepraszam! pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 mówiłem 65,6 nieco większa od mojej największej, bardzo ladna rybka, może miarka trochę inna a żeby zmienić temat - teraz, tak późno, kiedy bolenie juz właściwie nie chlapią gdzie ich szukacie? hol 15 sekund? czemu nie, moją, nieco mniejszą , wyciągałem pewnie niewiele dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 a żeby zmienić temat - teraz, tak późno, kiedy bolenie juz właściwie nie chlapią gdzie ich szukacie? w internecie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 a zeby zmienić temat - teraz, tak pozno, kiedy bolenie juz właściwie nie chlapią gdzie ich szukacie? Cześć,Ja tydzień temu szukałem ich pod wodą i stwierdzam, że stały przy burcie w warkoczach nieopodal wszelkich zastoisk, w których ukleja mogła by na chwilę odpocząć podczas zimowej podróży w górę rzeki do zimowisk. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Widzę, że humory dopisują. To dobrze! Interesujące zdanie o migracji uklei. Daleko, tak z Warszawy, emigrują w górę rzeki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Do Wrocławia bo u nas biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Widzę, że humory dopisują. To dobrze! Interesujące zdanie o migracji uklei. Daleko, tak z Warszawy, emigrują w górę rzeki? Do zimowisk czyli tam gdzie spokojnie przetrwają do następnej wiosny. To jednak nie znaczy, że do źrodeł. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 @Tomek, sam widzisz jaki wyszedł ci wynik w długości...Komuś kto łowi rapy od wielu lat, takie zdjęcie daje dużo do myślenia. @Mgor, ...teraz, tak późno, kiedy bolenie juz właściwie nie chlapią gdzie ich szukacie?... - wiele razy już powtarzałem, że aby złowić bolenia wcale nie trzeba go widzieć chlapiącego się na powierzchni. Jest wiele znaków na wodzie i pod wodą, które mówią o tym, że boleń jest w łowisku. Trzeba dokładnie wszystko obserwować i każde dziwne zachowanie drobnicy może nam powiedzieć gdzie jest rapa, albo czy w ogóle jest w łowisku.Na jesieni najlepsze wyniki mam w okolicach warkoczy i przelewów. Warunek to spowolnione zakątki wody gdzie może utrzymać i wygrzać się drobnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Zmierzyłem rybkę na ekranie mojego kompa i ma ok 13 cm.Szerokość ręki z rozwiniętymi palcami ma 2 cm.Czyli ryba ma 6,5 rozwartych dłoni.Moja dłoń z rozwartymi palcami ma ok 12 cm Rachunek prosty 6,5 x 12 = 78 cmCzyli jest wielce prawdopodobne, że ta rybka ma tyle ile pisze jej łowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Przed chwilą byłem jeszcze wśród tych, którzy rzucali kamieniami w Michumma, ale teraz to już zaczynam go żałować. Dobra - ma 75 cm! Gratuluję i pozdrawiam. Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 http://foto.rybieoko.pl/var/foto/storage/images/kategorie/tr ofea/klen/127123-1-pol-PL/klen_imagelarge.jpg Przypadly mi do gustu Wasze sposoby analizy na palce i dlonie wielkosci okazow ze zdjec. Bez ironii. Powyzej link do wymierzenia Z ironia Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 http://foto.rybieoko.pl/var/foto/storage/images/kategorie/tr ofea/klen/127123-1-pol-PL/klen_imagelarge.jpg Przypadly mi do gustu Wasze sposoby analizy na palce i dlonie wielkosci okazow ze zdjec. Bez ironii. Powyzej link do wymierzenia Z ironia Pozdrawiam Guzu No ale ta fotka przerasta moje zdolności analityczne bo nie ma na niej dłoni na rybie :(.Tu przydały by się bardziej skomplikowane techniki analityczne.(prawie tak skomplikowane jak geometria wykreślna) :D :D A może jest na Jerkbaicie pracownik laboratorium amalitycznego policji ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Ładne kafelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 nie no rewelacja. skad w ogole ktos wie jaka to ryba fantastyczne zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 @Cezorator, Mifek, Phala Moj glowny problem w analizie tego materialu, to trudnosc zidentyfikowania tego co wisi po lewej stronie pod koszula. Z recznikami po prawej nie mialem problemu Swoja droga klen grubas - prawie jak przedramie wieszaka, na ktorym wisi... Guzu p.s. fanastyczna polka pod lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 nie zauważyliście, że w kolesiowi mydło się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Xavi,mydło i proszek.Zwróć uwagę na brudnawe ręczniki . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 I widać zadowolenie na twarzy łowcy . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Moj glowny problem w analizie tego materialu, to trudnosc zidentyfikowania tego co wisi po lewej stronie pod koszula. Moi zdaniem to płatki higieniczne dla kobiet (do demakijażu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Panowie, ta dyskusja powinna byc już dawno w off Topic pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi