J A Z Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Moja spostrzegawczość wyłapała właśnie coś takiego (poniżej twój cytat), a ja raczej siedzę sobie cicho w kącie i robię swoje, od czasu do czasu coś przeczytam, ale jak się tego czegoś uzbiera, to trzeba z siebie wyrzucić i dać coś od siebie, wyrazić swoją opinię w danym drażniącym temacie, po to wymyślili fora, żeby pisać, rozmawiać o tym co się wrzuca, a ja przeczytałem że prawdopodobnie istnieje jakaś skala porównawcza woblerów, który naj ,a który beee. ...Wkrótce przedstawie woblera który pobije wagą na głowę wszystkie mikro konstrukcje... Nie poruszam spraw wannowych, filmowych i nowej gałęzi lurebuildingu, czyli mikrowobków - to chyba naprawdę coś nowego, nie znane nikomu. Spoko, cholera już pierwsza połowa meczu przeleciał, a ja na kompie siedzę, zamiast robić te mikro konstrukcje i delektować się piłką kopaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Ok. Bez sensu się sprzeczać... Skale sobie ustawiłem sam gdyż nie widziałem jeszcze tak ciężkich wobków z takim rozwiązaniem jakie stosuje. Temat mikro-pocisków jest zamknięty do wstawienia fotek i filmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Tyle pisania, żeby dojść do tego czego oczekiwałem. ...Skale sobie ustawiłem sam gdyż nie widziałem jeszcze tak ciężkich wobków z takim rozwiązaniem jakie stosuje. Tylko o to chodziło i finito, miłego dłubania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Troszeczkę historyczne groszki 14mm ważące 0,8-1 gramHistoryczne nie znaczy że nie złowiły kilku kleni, bądź kleników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Od klocka do przynęty Kolejne dostały trochę koloru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Wznowienie produkcji!2 tygodnie=ponad 250 korpusów w różnym stanie ukończenia (palce w stanie rozkładu )około 80 gładziutkich jak pupa niemowlęcia czeka na na malowanie, tak jak ja czekam na mikołaja który miał przynieść aerograf.. to już niestety chyba nie działa Edytowane 7 Grudnia 2012 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Powoli zaczynam malować swoją ferajnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 (edytowane) Ja tam osbiście wolę mjstrować nieco wieksze wobki,w nowym sezonie pokaże światu między innymi takie maluszki 34 cm Kondziowe bardzo ładne i łowne Edytowane 11 Grudnia 2012 przez judo 1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Kolejna partia skończonych wolnotonących pstrągóweczek 3,5cm w 5 barwach próbujących naśladować prawdziwy pokarm Kiełbik Pstrążek Strzebelka Coś co ma imitować bliżej nieogreśloną ciemną rybkę ala śliz Okonek- nie jestem zadowolony z pasków, aero pewnie będzie wychodziło lepiej niż lakierem do paznokci Edytowane 12 Grudnia 2012 przez Kondziu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Lipne czy balsiane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 balsiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Kolejna seryjka pstrągowych, tym razem 5cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Bardzo ladne Szczegolnie ten zielonkawy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 nowa malowanka na pstrążka... chyba jednak opduszczę sobie aerograf i przeproszę się z pędzelkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Miodne kształty Twoich pstrągowych zabaweczek:) Malowanie też pierwsza klasa. Nie potrzeba tu aerografu, takie malowanie ma coś w sobie i kropki je napewno polubią Mi osobiście bardzo podchodzi. Jeszcze do kompletu pomarańczowy to już byłby wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 teraz czas na okonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ten narybek to masz Kondziu zajedwabisty[nie będę nic kropkował].Mają te wobki w sobie moc.Super a ten ostatni to już jest prze elegancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dzięki Pomalowanie jakiej jednej rybki z lekkim refleksem łuski zajmuje coś pod 30 min, ale zadowolenie z wyglądu... bezcenne. Dobrze że właśnie pokończyły mi się spraye... zaraz przyjdzie czas na ręcznie malowane wobki z jajcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Bardzo dobrze że się skończyły i nie kupuj ich więcej Masz rękę do ręcznego malowania więc ćwicz ten warsztat bo efekty masz niepowtarzalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Sylwkowy śliz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 ręcznych malowanek CD tym razem w wersji 4cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Bardzo realistyczne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ładne malowanie. Wkurzają mnie te dupne oczka...czemu one są w takim położeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dają inne możliwości, a do tego odsuwają o 2-3mm kotwiczkę tylną od tej brzusznej co jest bardzo ważne przy mniejszych 2-kotwicznych wobkach. A przy większych jakoś mi tak zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Jednak wolę standardowe ale woblery fajne fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi