Skocz do zawartości

Przynęty Kondzia

Kondziu

Rekomendowane odpowiedzi

Moja spostrzegawczość wyłapała właśnie coś takiego (poniżej twój cytat), a ja raczej siedzę sobie cicho w kącie i robię swoje, od czasu do czasu coś przeczytam, ale jak się tego czegoś uzbiera, to trzeba z siebie wyrzucić i dać coś od siebie, wyrazić swoją opinię w danym drażniącym temacie, po to wymyślili fora, żeby pisać, rozmawiać o tym co się wrzuca, a ja przeczytałem że prawdopodobnie istnieje jakaś skala porównawcza woblerów, który naj ,a który beee.

...Wkrótce przedstawie woblera który pobije wagą na głowę wszystkie mikro konstrukcje...

Nie poruszam spraw wannowych, filmowych i nowej gałęzi lurebuildingu, czyli mikrowobków - to chyba naprawdę coś nowego, nie znane nikomu.

Spoko, cholera już pierwsza połowa meczu przeleciał, a ja na kompie siedzę, zamiast robić te mikro konstrukcje i delektować się piłką kopaną.

• 9 miesięcy temu...

Wznowienie produkcji!

2 tygodnie=ponad 250 korpusów w różnym stanie ukończenia (palce w stanie rozkładu ;) )

około 80 gładziutkich jak pupa niemowlęcia czeka na na malowanie, tak jak ja czekam na mikołaja który miał przynieść aerograf.. to już niestety chyba nie działa :D

dsc0512modified.jpg

Edytowane przez Kondziu

Kolejna partia skończonych wolnotonących pstrągóweczek 3,5cm w 5 barwach próbujących naśladować prawdziwy pokarm ;)

Kiełbik

dsc0538fx.jpg

Pstrążek

dsc0534sb.jpg

Strzebelka

dsc0541k.jpg

Coś co ma imitować bliżej nieogreśloną ciemną rybkę ala śliz :D

dsc0533fz.jpg

Okonek- nie jestem zadowolony z pasków, aero pewnie będzie wychodziło lepiej niż lakierem do paznokci

dsc0539c.jpg

Edytowane przez Kondziu
  • Like 1

• 2 tygodnie później...