Kondziu Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 https://www.facebook.com/KKLures?ref=hl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Kondziu malowane są na wypasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Dzisiaj po krótkiej przerwie ogarnąłem sobie kozę ciężko uchwycić całego wobka, może się wydawać że to nie koza, ale zapewniam że tak https://www.facebook.com/KKLures Edytowane 10 Stycznia 2013 przez Kondziu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Bajeczna Czym i jaką technika malowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Powtórzę po Tomym , że to realistyczny narybek, perłowy prawie przezroczysty, z wielkimi gałami jak w realu. Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Dzięki za dobre słowo Używam tylko w i wyłącznie lakiery do paznokci, chociaż wiem że można jeszcze więcej wycisnąć stosując inne rodzaje mazideł Na nie przyjdzie jeszcze czas... Edytowane 10 Stycznia 2013 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Po miesięcznej przerwie zacząłem bawić w zdobienie małych przynętTen wobek ma 12mm przy równym 1,00g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 W końcu ktoś zrobił wobler na plankton! Świetnie zrobiony i wykończony jak na takiego malucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzanek Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Woby piękne,malowanie miodne,no a najważniejsze ,że łowne...bardzo nawet,z ferajny jaką mam w pudełkach mogę sięgnąc i pstrągów,i okoni ,i kleni,a i jakieś bonusy się trafiają,czekam do maja,żeby porządnie potestować boleniową sieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Dzisiaj podczas testów mikrusa siadł mi w miejscu, w którym łowi jazie @Skalka, szczupak taki lekko ponad 40cm. Wszystko fajnie, chociaż 'k...........' poleciały za nie ten gatunek . Ale do czasu... w następnym miejscu obcinka i wobek jest już historią A taki pikny byl, amerykancki... Ludzie dlaczego zmuszacie mnie do ciągłego upominania was za wulgarne słownictwo ? Regulamin punkt nr 1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Odświeżę trochę większą seryjką pstrągówek 4cm W roli głównej koza, okoń, strzebelka i pstrążek Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 to i 5cm przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Dłuuugie maturalne wakacje dały mi sporo czasu na przemyślenie mojego wędkarskiego nastawienia Znudzony lekko ultra-super-hiper-lightem zacząłem szukać 'cięższej' alternatywy spędzania czasu nad wodą. Konsekwentnie zrozumiałem, że wędkarstwo nie polega wyłącznie na świeceniu 'jajami' nad wodą w pogoni za wszystkimi bezzębnymi drapieżnikami. Dlatego rozpocząłem prace nad przynętami większego kalibru, na ryby które jednak posiadają ząbki. Na dniach spróbuję zrealizować wszystkie plany związane z zakupioną wyrzynarką i szlifierką taśmową. Modele już istnieją w moim roboczym kajeciku. Więcej już wkrótce...PS. Mimo wszystko nie zaprzestanę produkcji moich mikrokillerków. PozdrawiamKonrad Kopański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Uwaga.Poszukuje 2 testerów przynęt sandaczowych, oraz szczupakowych na okres jesienny. Każdy dostanie na początek 5 woblerów w zamian za ich ocenę. Wszelkie propozycje proszę wysyłać na priw.PozdrawiamKonrad Kopański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Uj zle to robisz, przeszukaj watki zobacz kto co gdzie kiedy i sam na privie zaproponuj, bo jak sie ludziska zleca to nie wyrobisz z produkcja editwobki pierwsza klasa oj sprawdzilyby sie na klenikach Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 nic się nie bój przesiew zrobię w innym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) co do skanowania wątków ... nie sztuką jest łowić ryby jak jest ich dużo w wodzie Ps. Pisze to z zazdrości..... Editi mi się kolei podobają się te 5 ... Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dzięki Piąteczki będą, jak będzie na nie sezon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 W międzyczasie dokończyłem serię 10 igiełek w 3 barwach bojowych, próbujących coś tam imitować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 ile ważą te mikro kilerki - strasznie mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Mają 1,1g przy 17mm bez kotwiczki, ale lecą jak małe torpedki ze względu na kształt i rozmieszczenie ołowiu Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Testy wypadły całkiem całkiem Bug obdarował kilkoma szczupakami, z czego jeden padł na woblerka którego wstawiłem wcześniej w wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Kontynuacja wątku większych przynęt jest, aczkolwiek się przeciąga. Te pojadą do kolegi na testy sandaczowe...[/img]Natomiast z kopyta ruszaj produkcja przynęt na jazie, klenie oraz pstrągi. To tylko mała część (ok.100szt) tego co planuje na ten sezon zimowy. Jeśli się wszystko uda już w styczniu nagrywane będą pierwsze filmiki z wypraw, w których główną rolę zagrają oto te maleństwa Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Wielkimi krokami nadchodzi czas pstrągów. Mimo wszystko nie zapominam swoich korzeni strugania... Tyle że w tym sezonie szuje się grubsza ofensywa wystarczy dla wszystkich Edytowane 17 Listopada 2013 przez Kondziu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 To może pójdę za ciosem i wstawię od 4 propozycje kolorystyczne mikrusów ze zbiorowego zdjęcia powyżej Wagowo będą oscylowały w granicach 1,0-1,1g z kotwiczką UL Ownera, przy długości 15mm. Tonące. Są lekko pękate, a nazwa wzięła mi się sama przy caponowaniu kiedy wydawało mi się że na drucikach wiszą pestki . A że horyzonty wystają trochę poza Polskę, nazwałem nowy przybytek "Pip", czyli po angielskiemu pestka. Zapraszam do oglądaniaGrafitowo-PomarańczowyOliwkowo-SrebrnyZłoto-BeżowySrebrno-pomarańczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi