Kondziu Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 No i pstrążki dla kolegi Dawida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Dzisiaj padły kolejne fajne pstrążki na moje woblerki. Na stronce są zamieszczane także moje różne przynętowe nowości.Ale zapraszam do oglądania i 'lajknięcia' tutaj: https://www.facebook.com/KKLures Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Słaby ale jest. Filmik pracą jednych z moich wobków pstrągowych Wiszą gdzieś tam jeszcze do sprzedania http://jerkbait.pl/topic/33448-sduuuuuu%C5%BCo-wobk%C3%B3w-pstr%C4%85gowe-igie%C5%82ki-pip-flicker/ Edytowane 6 Stycznia 2014 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Na filmiku widać jak wobler myknął sobie :-) czy tak maja wszystkie czy to przypadek ,jak tak to gdybym był łowcą pstrągów i nie robił własnych wobków to brał bym wszystkie hehehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) One są tak ustawione. Wszystkie tak mają przy troszeczkę szybszym ściąganiu/większym nurcie.Komórka podczas kręcenia filmu była stabilna a wędka leżała na trawie, wiec nie ma mowy o "sztucznych mykach" Wobek był uzbrojony tylko w kotwicę brzuszną (ma oczka na 2) Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Znaczy miodzio :-);_);_0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nawet jakieś 10m niżej (po nakręceniu) miałem branie pstrąga.... tfu pstrążka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Fajnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Dzisiejszy na PiP'ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Chyba jaziu Pawle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Masz rację dałem ciała z pośpiechu Zdjęcie spełnia wymogi rozmiarowe - chyba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) to są stykacze, nie mierzę ich bo szkoda czasu i ich zdrowia na rozpłaszczanie na trawie Edytowane 14 Stycznia 2014 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) To zapodam coś dla kolegi zrobiłem wyjątkowo dla kolegi z Nowej ZelandiiW rozmiarach 20mm, 25mm i 30mm Edytowane 15 Stycznia 2014 przez Kondziu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ale jaja . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 no kastratami to one nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 One są przed lakierowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Nowości pstrągowe-3cm-1.2g z kotwiczkami-neutralne/wolno tonącePrzetestowane, wycignęły w tym roku już kilka ładnych rybek, m.in. Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Kondziu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Kurcze, mają w sobie to coś Bardzo ładne ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 no śliczniutkie te Twoje wobaski....pogratulować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Dzisiejsze zabaweczki. Dostępne na giełdzie twórców.Prawdopodobnie ostatnia seria tego modelu w tym roku. Już mi się skończył przydział 80 korpusów na ten rok. Trochę sobie w końcu odłożyłem (do tej pory "szewc bez butów chodził ) Reszta dla was! Mam na do wykończenia jeszcze jakieś 500 korpusów w różnych stadiach rozwoju i plan kontynuacji zeszłorocznego wątku szczupakowo-sandaczowego (szykuj sie @Redzi na testing ).Jakoś zaczyna mnie ciągnąć do większych wobków. Miały być w tym roku pierwsze próby z trollingowymi, ale mój okręg wspaniałomyślnie zakazał go Na szczęście mam blisko na Wieprz, a w lecie jak siedzę w rodzinnych stronach 40 kilosków na graniczny Bug... będzie gdzie kontynuować dotychczasowo pomyślne testy Edytowane 24 Stycznia 2014 przez Kondziu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Igiełka, wersja large 3,5cm i 1,6g bez kotwiczek. Do tego możliwość regulacji pracy od drobniusiej do szerokiego iksowania. Piękne drobne lusterkowanie o wysokiej częstotliwości w opadzie. MMM będzie kosa na rzeczne łowienie Edytowane 29 Stycznia 2014 przez Kondziu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zapraszam https://www.facebook.com/KKLures 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Uwaga świeżo malowane Nowe 23mm zabawki stworzone pod klenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Zapraszam na giełdę (poobniżałem ceny do 10/szt)http://jerkbait.pl/topic/35018-sflicker-20mm-g%C5%82%C4%99boko-schodz%C4%85cy-ja%C5%BA-kle%C5%84-oko%C5%84/http://jerkbait.pl/topic/34774-swoblery-jaziowo-kleniowe-pip/Od razu wskrzeszę wątek microjigów. Tym razem na pstrągaPrzerośnięty, uber kiełż o wadze równo 1g Ciapako-robak 0,7g Edytowane 29 Stycznia 2014 przez Kondziu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi