doktorek Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 No i jak tu napisać? Że chciałbym mieć ze 2-3 Pipy do testów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Miałem ich w sumie jeszcze nie rozprowadzać, ale jak ładnie prosisz.... Mów ile i jakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Oliwkowo-srebrna i złoto-beżowa Pip'a budzi moje największe pożądanie Aha, no i ze względu na rozmiar owych Pip - do kompletu pasowałaby igiełka Taki zestaw mógłby dać sporo zadowolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) pasi taka odświeżona wersja igiełki? Już jutro mała premiera filmiku z pracą "Pip'a" Edytowane 20 Listopada 2013 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Odświeżę trochę większą seryjką pstrągówek 4cm W roli głównej koza, okoń, strzebelka i pstrążek Bardzo fajne woblery.Świetne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Danke szyn, ale nawet nie umywają się do twoich ślicznotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Obiecany filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Na wstępie chciałbym zaprosić was do polubienia mojej stronki na fejsie https://www.facebook.com/KKLuresA tak poza tym chciałbym pochwalić się wobkami które zrobiłem koledze z forum na zamówienie, a mianowici powiększoną wersją igiełki w wymiarach od 3,5 do 5cm. Ich praca charakteryzuje się przede wszystkim wyrazistym lusterkowaniem w opadzie o dużej amplitudzie, lecz o małych wychyłach. Natomiast przy pierwszym ruchu korbki wobler zaczyna wywijać drobne "x" połączone z lekkim lusterkowaniem. Bywa też że wobler lekko odskakuje (max 2-3 cm), lecz nie jest to nachalne i następuje przy troszeczkę szybszym prowadzeniu. Mimo wszystko nie traci stabilności i po chwili wraca na swój dawny tor. 5cm, 4g bez kotwiczek3,5cm, 2,2g bez kotwiczek Edytowane 21 Listopada 2013 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 no to myk partyjka Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Oj biedne te jazie... Fajne stadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 'te' jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Musiałem w końcu to pokończyć Gdzieś w przerwie między woblerami pstrągowymi i jakimiś zamówieniami powycinałem stery,a nienawidzę tego z całego serca . Trzeba będzie się odezwać do jakiegoś szpeca od cnc, bo jak mi przyjdzie wyciąć dla partyjki 300szt to zwątpię Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Kondziu masz Konrada na jerku on jest specem od wycinania sterów. Nie ma sensu samemu ciąć szczególnie do małych wobków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Poprzez 'szpec' miałem na myśli właśnie dokładnie mojego imiennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 fajna robota, tak trzymaćmają te Twoje wobki coś......swojego, innego, wyglądają elegancko, pracują jeszcze lepiej......oby tak dalejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dzięki Po prostu moje wobki są moje, a nie entym powieleniem 'schematów jajecznych' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Kilka dni temu zakupiłem sobie w sklepie Twoją pstrągóweczkę - miód! Na żywo wyglądają jeszcze fajniej niż na zdjęciach no i ta opalizacja na grzbiecie fajowa. Musi poczekać na wodowanie, ale nie w pudełku, tylko na widoku cieszy moje oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) kurna, dzięki Mam takiego pecha, że fotek fajnych na razie nie porobię, a chciałbym. Mózg mi jednak mówi "wydaj na warsztat i materiały i poprawiaj jakość", a nie "kup aparat i lansuj się opalizacją (de facto proste jak budowa cepa do uzyskania mając odpowiednie farbki) A jak już minie ten czas i wydam grube miliony na rozwinięcie, to w końcu kupię sobie aparat, kamerkę.... no i jeszcze może starczy mi na kołowrotek Edytowane 18 Grudnia 2013 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Właśnie tak ,dopieszczaj warsztat ,pracę przynęt a nie malowanie ,wobki i tak mają swój klimat :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kondziu jak opalizacja jest dobrze zrobiona to byle cyfrówką zrobisz dobre fotki.Tu lustrzanki nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 ja robie komórką, także nie poszaleję I tak wyciągam ze wszystkich zdjęć co się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 No to mistrzostwo świata jak to są fotki z komórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dziękować Zawsze chciałem sobie kupić porządny aparat, ale fundusze miałem zbyt skromne. Dlatego z nudów czytałem artykuły o robieniu zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Myk, myk, myk nowości pstrągowe Balsiaki jak zwykle...4.5cm, 2.2g (z kotwiczkami), pływające, deep diver'kiJutro wrzucę coś pod pstrąga o takiej samej długości, lecz o diametralnie innym kształcie, pływalności i zastosowaniu Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Kurde, wobki rozmnażają mi się jak króliki Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi