rózgaś Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 (edytowane) Czesc. Kupilem dzis srube yamaha do 20tki w serwisie yamaha . Nie podoba mi się oznaczenie tej śruby. Dla mnie jakaś sciema. Sruba wyglada jakby cham ją pistoletem malował. Przerzuciłem kilka i zadna taka nie byla. Zerknijcie pliz. Zaraz wrzuce zdjecia. Prośba o foty Waszych ozanczeń Edytowane 23 Czerwca 2018 przez rózgaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Tu wrzuc pytanie http://jerkbait.pl/topic/65969-silniki-yamaha-opinie-i-porady/page-66#entry2404656 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 "Cham nie cham", może jakiś praktykant malował a i tak sam ją poobcierasz . Malowania aż tak nie widać czy jest złe, ze zdjęcia wnioskuję 9 1/4 x 12 J w mojej 20stce miałem 9 1/4 x 10 J a 12 jest chyba max jaką można zastosować do 20stki, jest to śruba "szybka" pod warunkiem, że nie masz przeciążonej jednostki. U mnie przy solar 360 z ową 20 stką x 10 J we dwie osoby pięknie wchodziła w ślizg, prędkość też zadowalająca, zadecydowanie gorzej było we trójkę, zbyt długi czas zanim łódź wejdzie w ślizg prędkość też znacznie zmalała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi