Jak wiadomo jest to data rozpoczęcia sezonu trociowego a ja miłbym wielką ochote na nim być .W związku z tym poszukuję chętnego z południa na wspólny wyjazd .Celem wyprawy jest Słupia a dokładnie trotka ,może być łosoś ale nie mniejszy niż 99 cm. .
Kwatere załatwie ,a samochód mam więc potrzebne są tylko chęci.Każdemu zakręconemu zapewniam pięć woblerów trociowych .
Koszt to w przeliczeniu na inne nałogi dwa miesiące bez papierocha albo sześć karnetów całodniowych na nartach czyli niewiele.
Całe trzy dni machania pomyście tak wiele za tak niewiele.
W tym roku jestem bardziej zdesperowany bo na tegorocznym rozpoczęciu nie byłem, kumpel dał ciała w ostatnim momencie i zostałem na lodzie.
Pytanie
tomi78
Jak wiadomo jest to data rozpoczęcia sezonu trociowego a ja miłbym wielką ochote na nim być .W związku z tym poszukuję chętnego z południa na wspólny wyjazd .Celem wyprawy jest Słupia a dokładnie trotka ,może być łosoś ale nie mniejszy niż 99 cm.
.
Kwatere załatwie ,a samochód mam więc potrzebne są tylko chęci.Każdemu zakręconemu zapewniam pięć woblerów trociowych .
Koszt to w przeliczeniu na inne nałogi dwa miesiące bez papierocha albo sześć karnetów całodniowych na nartach czyli niewiele.
Całe trzy dni machania pomyście tak wiele za tak niewiele.
W tym roku jestem bardziej zdesperowany bo na tegorocznym rozpoczęciu nie byłem, kumpel dał ciała w ostatnim momencie i zostałem na lodzie.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi