Skocz do zawartości

Oławskie wędkarzyki .

Rekomendowane odpowiedzi

Próbowałem nie jest to złe rozwiązanie lecz jedną pseudo iwate już zajechałem uszczelki poszły , trza się liczyć ze raz na rok aero za stówkę leci do kosza . Auto akryle świetnie sprawdzają się w aerografach z podciśnieniowym podawaniem farby tam uszczelka ani głowica nie ma kontaktu z rozpuszczalnikiem .

Wczoraj znalazłem jeszcze takie farby ktoś może stosuje ?

http://agart.sklep.pl/index.php?p853,pen-farby-do-aerografu- renesans-100-ml

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Bolenióweczki w nowej odsłonie :D jest to następca tych powyżej troszkę zmienione gabaryty są smuklejsze , węższe niecałe 8cm waga 14,5g latają jak pociski praca drobniutka ale niepozbawiona odrobimy szaleństwa zachowują się jak uklejka szukająca zawirowań wody , na fotkach ostatnie 3 sztuki z ponad dwudziestu jeden został na drzewie reszta została rozgrabiona ale nowe korpusiki już czekają w przyszłym tygodniu pójdą w lakier na majówkę będą gotowe :mellow: .

post-4503-1348917018,9639_thumb.jpg

post-4503-1348917019,0345_thumb.jpg

post-4503-1348917019,0924_thumb.jpg

post-4503-1348917019,1985_thumb.jpg

A taki tam bastonik kupiony okazyjnie za pół ceny na eBayu dłógoooo czekał aż się doczekał bardzo prosty 10-28g 2,75m na poczatek i tak nie jest żle ale omotki trenowałem na częściach starego teleskopa docelowo wyszły perfect :D . Miałem fajny pomysł na rękojeść ale nie wyszła muszę jeszcze się pomęczyć na pewno będzie jedyna tego typu na świecie <_< .

• 3 tygodnie później...