wedkarzyk1 Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Próbowałem nie jest to złe rozwiązanie lecz jedną pseudo iwate już zajechałem uszczelki poszły , trza się liczyć ze raz na rok aero za stówkę leci do kosza . Auto akryle świetnie sprawdzają się w aerografach z podciśnieniowym podawaniem farby tam uszczelka ani głowica nie ma kontaktu z rozpuszczalnikiem .Wczoraj znalazłem jeszcze takie farby ktoś może stosuje ? http://agart.sklep.pl/index.php?p853,pen-farby-do-aerografu- renesans-100-ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Test nowych farbek na razie kupiłem tylko 3 kolory ale wydają się być ok nie reagują z HartzLackiem ani z Domaluxem szkoda ze paleta barw jest tak uboga za to wychodzą trzy razy taniej:d niż Createx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Śmiesznie wyszlo z tymi wobkami mialy być boleniowki a po testach zostaly jerkami .Wosiu dwa są twoje niebieski szef mi zabral wybierz które . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Podoba mi się ta płotka obok niebieskiej i ten ze złotym grzbietem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Bolenióweczki w nowej odsłonie jest to następca tych powyżej troszkę zmienione gabaryty są smuklejsze , węższe niecałe 8cm waga 14,5g latają jak pociski praca drobniutka ale niepozbawiona odrobimy szaleństwa zachowują się jak uklejka szukająca zawirowań wody , na fotkach ostatnie 3 sztuki z ponad dwudziestu jeden został na drzewie reszta została rozgrabiona ale nowe korpusiki już czekają w przyszłym tygodniu pójdą w lakier na majówkę będą gotowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Fajne fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dzięki przynajmniej tobie się pododają . Reszta forum chyba mnie nie lubi żadnych ocen zero wpisów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jerki i boleniówki super Szczególnie kolorystyka jerków i boleniówek z pierwszej strony z pierwszego i drugiego zdjęcia- świetne. Widać, że sporo pracy w nie włożyłeś Ja jakoś ciągle nie mogę się zabrać za robienie woblerów- może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Naprawdę zajefajne jest złowić jakąś rybę na własnoręcznie wykonany wabik , a jak to za mało kręci można jeszcze samemu wędeczkę uzbroić w tym tygodniu skończę swój pierwszy kijek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Już wędki robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 A taki tam bastonik kupiony okazyjnie za pół ceny na eBayu dłógoooo czekał aż się doczekał bardzo prosty 10-28g 2,75m na poczatek i tak nie jest żle ale omotki trenowałem na częściach starego teleskopa docelowo wyszły perfect . Miałem fajny pomysł na rękojeść ale nie wyszła muszę jeszcze się pomęczyć na pewno będzie jedyna tego typu na świecie <_< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 a jaka chcesz zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Wyjątkową . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dobra to czekamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Żeby nie było ze nic nie robię parę fotek nowe malowanie Bystry 7,5 14-15g wersja finalna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Fajnie Fajnie A jak tam twój kij ?? Zrobiłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 C.D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Kijek wkur.... mnie troszkę wiec czeka na kolejne tchnienie weny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 hehe to życzę powodzenia jak cos będzie to fotki wstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Jeszcze jedna fotka ostatniej partyjki , robię fatalne zdjęcia mam spory kłopot z uchwyceniem szczegółów żeby uchwycić drobne łuseczki na grzbiecie wykonałem chyba ze dwadzieścia zdjęć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Wszystko ładnie widać Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 WOW Ta ostatnia suuuper robota, widać kunszt jest Tak 3maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Dzięki lubię się tak pobawić bez jakiejkolwiek spiny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Wszystkie z ostatniej seryjki w komplecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi