fishbartek1 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 ostatni wypust to Bardzo ładne woblery jest na czym oko powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Bardzo fajne malowanie i ksztalt Nie myslałes o jerkach około 15cm w podobnych deseniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Nie mam specjalnego doświadczenia z jerkami po prostu nie używam , a wydaje mi się ze by stworzyć łowną przynętę muszę dobrze się nią posługiwać .Jak masz jakiegoś zahaczonego nie tylko zębem czasu jerka to chętnie go przemaluje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Część ostatnio ukończonej partyjki , przeznaczone na wody stojące lub wolno płynące malowanie alla linek , japoniec ,płotka . Praca ostra dobrze wyczuwalna dość szeroka . Wykonane z żywicy Feather Lite więc niejeden szczupak zęby połamie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Te z ostatnich fotek rewelka , i bardzo fajne malowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Dzięki wielkie Marcinie .Ostatnio próbuje coś tam malować ale ryby skutecznie odciągają mnie od warsztatu dobrze ze pogoda się popsuła bo czekały by na zimę . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 witam,dzisiaj dostałem zakupione wobki i jak dla mnie BOMBA świetnie wykonane,niesamowita dbałość o szczegóły,wogóle wabiki robią super wrażenie...a to malowanie to po prostu mistrzostwo (zwłaszcza srebrny )dzięki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Dzięki , wielkie bardzo się ciesze ze ci się podobają . Połamania i do zobaczenia nad Oderką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Na smaczek bolenióweczki 6cm , dopracowywane cały zeszły rok .Czekają już na 1maja w tym roku wypada w środę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ciekawa technika malowania płetw .Czy to jakiś szablon pod aero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Tak szablonik namęczyłem się nad nim jak cholerka taka pierdółka a pare godzinek zeszło zanim wyszedł właściwie .Na żywo lepiej te płetwy wyglądają są takie pełniejsze .Ale malowanko to tylko taka zabawa najbardziej cieszy mnie ich praca . Edytowane 11 Stycznia 2013 przez wedkarzyk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Tak szablonik namęczyłem się nad nim jak cholerka taka pierdółka a pare godzinek zeszło zanim wyszedł właściwie .Na żywo lepiej te płetwy wyglądają są takie pełniejsze .Dla mnie płetwy, jak do tej pory to najtrudniejsze wyzwanie.Perfekcyjnie wykonane podnoszą efekt wizualny natomiast nieudane mogą pogrążyć najładniej pomalowany korpus.Twój szablonik mnie zainspirował i tak sobie myślę czy nie pokombinować z maskowaniem promieni płetwy kawałkami żyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Próbuj sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie , ja używam mylaru , folia formatu A4 około piątki kosztuje potem to już tylko skalpel , linijeczka i anielska cierpliwość .I nie zapomni się pochwalić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Kurcze to benedyktyńska robota z wycinaniem promieni skalpelem.Ja jak na razie kombinuję z płetwami z żyłki ale wydają mi się zbyt mało widoczne.Wstawiłbym zdjęcie ale to Twój wątek i nie chcę się wcinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Tutaj opisałem jak prosto zrobić szablon do malowania płetw.http://jerkbait.pl/topic/7438-woblerowe-patenty/page-9Sory za offtopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Darku w tym wątku niema nic takiego jak offtop , a propos jak tam żuczki ja ADHD mam to niecierpliwy jestem :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Kurcze to benedyktyńska robota z wycinaniem promieni skalpelem.Ja jak na razie kombinuję z płetwami z żyłki ale wydają mi się zbyt mało widoczne.Wstawiłbym zdjęcie ale to Twój wątek i nie chcę się wcinać Dawaj śmiało wszystkie foty mile widziane , no może poza roznegliżowanymi panami w tym względzie dość radykalne wyznaje poglądy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Darku w tym wątku niema nic takiego jak offtop , a propos jak tam żuczki ja ADHD mam to niecierpliwy jestem :D .Żuczki wyklują się może za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Co prawda żuczki to przynęta która zaczyna być skuteczna dopiero w maju ale katował je będę do skutku :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Skoro dostałem pozwolenie to moje próby z płetwami wyglądają tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Skoro dostałem pozwolenie to moje próby z płetwami wyglądają tak:jpg 2.jpgjpg.płetwa.jpg Łoo fajny efekt , na początku nie skumałem myślałem ze chcesz szablon z żyłki zrobić a tu taki numer fajna pletwa i woblery też fajne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 A tutaj wariację na temat Lublińskich wobków , jaja w kropki .Często łowie klenie na woblerki pstrągowe czemu nie ma działać w drugą stronę . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ale jazda żeby na takim małym Lubelskim tyle wycisnąć - normalnie śliczne - a co do boleniowych z jedną kotwiczką to odważna konstrukcja perfekcyjne wykonana z zapleczem przemyśleń i testów co widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dobrze skumałeś, bo ja w nieświadomości będąc że już taki szablon jest, wymyśliłem sobie żeby oryginalne paski kartonu zastąpić kawałkami żyłki ale po co wyważać już otwarte drzwi.Te moje płetwy są trochę pracochłonne i nie zadowalają mnie do końca, dlatego szukam innych patentów.Fajne te Twoje woblerki i mają JAJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 do krzykomoże byś założył swój temat bo widzę że moc jest;))a twoje płetwy to najlepsza imitacja jaką widziałem na tym forum zmienił bym tylko nieco kolorki, jeśli coś ma być ładne to niestety wymaga pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi