wedkarzyk1 Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Moje Raptory jadą na Sybir w sierpniu.Liczę na fotki z Lenokami. Lenki ok , ale ja bym na Tajmenia liczył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Zbyszek wiesz już gdzie polecą ze trzy jak dopracujesz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 No jest ich duzo więcej , kiedy wracasz ? Testerze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) 7 marca to choćby wiesz co na czym stało to melduję się w kraju.... a i chodziło mi o trzy,ale dziesiątki... nie napisałem...? Edytowane 26 Lutego 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 hej,Zbyszek jutro wracam a Ty jeszcze nie zakończyłeś prac nad glapką...? Już jak w kraju będę to jakoś się zdzwonimy..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Typu Surf, jak w spławikach cralusso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 hej,Zbyszek jutro wracam a Ty jeszcze nie zakończyłeś prac nad glapką...? Już jak w kraju będę to jakoś się zdzwonimy..pzdr Nie no luzik kupa czasu .A tak poważnie to wolę drinki niż ciężką pracę dziś serwuje takie. Uwaga pływa się po nich krzywo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 no pięknie to wygląda.... już niedługo testy na maxa,mam nadzieję... tylko jak "testy" przeżyć,kiedy te "drinki" taką moc "piekielną" mają.... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Czy ja dobrze widzę każdy z tych trzech jest dociążony tak żeby miał start od danej głębokości zanurzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) No jedyny spostrzegawczy .Ale niestety , dzisiejsze testy pokazały ze jeszcze dużo pracy przy tej konstrukcji . A oto najciekawszy przyłów dzisiejszego dnia . Edytowane 8 Marca 2013 przez wedkarzyk1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Jestem w szoku bo to takie małe łodzie podwodne robi wrażenie i już po fotce widać że będą chętnie startowały do większych osobników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 A oto najciekawszy przyłów dzisiejszego dnia .DSC02359.JPGZbyszek,jak taki przyłów będziesz miał na każdej wyprawie na ryby to za rok możesz przestać robić swoje "landrynki".... A tak poważnie,wytypuj dobrą miejscówkę na wspólną wyprawę... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Taki mały a jak sieknął tego dużego to dużemu się kotwice połamały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Taki mały a jak sieknął tego dużego to dużemu się kotwice połamały Normalnie SIEK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Taki mały a jak sieknął tego dużego to dużemu się kotwice połamały Przerdzewiały obydwie któraś na bank wymieniana była bo się nieznacznie różniły budową trzonka .Ale lakierka prawie ideał w dwóch miejscach nieznacznie zaczerniał podkład . Normalnie SIEK? A nie Salmo , konkret wobler ciekawe ile tak popływał w Oderce ? Bo miejsce podhaczenia dość odległe od ścieżek zdrowych psychicznie wędkarzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 mnie tam wygląda na salmo lub rapale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ten SIEK to miał być od sieknięcia, a nie nazwa wyłowionego cudaka.Apropos dziwnych znalezisk, mój kolega, mniejsza z tym jak, utopił na Redze dorszowego pilkera. Do dziś śmiejemy się z miny wędkarza, który wyłowi to pół kilo złomu Sorry za dygresję już milknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) A propos , prawie pół kilo złomu . Edytowane 8 Marca 2013 przez wedkarzyk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Te małe wyglądają na niezłych jajcarzy .Fajny kolorowy zawrót głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) ... Edytowane 3 Stycznia 2015 przez marianosum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Szesnastego wracam do domu i biorę się za wykończenie ostatniej paryjki na bank się coś znajdzie bo będzie spory nadstan tych z fotki praktycznie już nie ma poszły w świat ;-) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Widze że te ciut większe też zbroisz w jedną kotwiczke . Ja w tym roku popróbuje z hakami zamiast kotwic, na pierwszy ogień pójdą takie pod okonia i zobacze jak to się sprawdza . A te Twoje cukiereczki pierwsza liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Widze że te ciut większe też zbroisz w jedną kotwiczke . Ja w tym roku popróbuje z hakami zamiast kotwic, na pierwszy ogień pójdą takie pod okonia i zobacze jak to się sprawdza . A te Twoje cukiereczki pierwsza liga Dzięki troszkę sie staram .A haki mają przyszłość choć trzeba się przełamać do ich używania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 złoto z niebieskim, lubię taki zestaw pod klenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Dzięki złoto z niebieskim, lubię taki zestaw pod klenia Dzięki wielkie , ja wolę złoto z zielenią ale gusta klientów są przerużne i całe szczęście bo nudno by było robić cały czas to samo . Troszkę z ostatniej paczki landrynek . Spotkałem dziś w piwnicy żukola na oko dobre 4cm być możne była to dorosła forma turkucia , postanowiłem coś podobnego wyskrobać w kawałku lipy . Jutro spróbujemy tchnąć w tego paszkwilka odrobinę rzycia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi