Zwierzu Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Dopiero dzisiaj moglem odebrać przesyłkę, no cóż mogę powiedzieć :Larwy są ZA-..-BI-STE ! Już na zdjęciach wyglądało to smakowicie, a na żywo ... KLASA .Dopracowane elementy, malowanie super.Już zapowiedziałem żonie że dzisiaj pod wieczór jadę smużyć - wyraz jej twarzy 'o co kaman' bezcenny . Jednym słowem jestem pod wrażeniem robali i powiem Ci jedno, nakład Twojej pracy jest nieadekwatny do ceny (w sumie dla nas to dobrze) .O tym że mnie jeszcze dodatkowo rozpieściłeś nie wspominam . Pozdrawiam serdecznieZwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Dopiero dzisiaj moglem odebrać przesyłkę, no cóż mogę powiedzieć :Larwy są ZA-..-BI-STE ! Już na zdjęciach wyglądało to smakowicie, a na żywo ... KLASA .Dopracowane elementy, malowanie super.Już zapowiedziałem żonie że dzisiaj pod wieczór jadę smużyć - wyraz jej twarzy 'o co kaman' bezcenny . Jednym słowem jestem pod wrażeniem robali i powiem Ci jedno, nakład Twojej pracy jest nieadekwatny do ceny (w sumie dla nas to dobrze) .O tym że mnie jeszcze dodatkowo rozpieściłeś nie wspominam . Pozdrawiam serdecznieZwierzu Ale mnie rozpieszczacie dzięki wielkie .Jak to w życiu bywa jest ogromna różnica jeśli się coś robi z pasji a jeżeli z chęci zysku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja nie wiem, składać reklamacje czy co, miały być woblery kleniowe i to na dodatek smużaki, a tu prosze, płyciutki przelew, dałem wobkowi zanurkować i bach! Cholera jasna chyba zmienie nick na Midas, wszystko czego nie dotknę zamienia się w złoto 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja się nie dziwie tej Brzanie sam bym dziabnął takiego robaczka.Śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Piękna fotka ..... rybka i przynęta oczywiście,ale ma pusię ta barwenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja nie wiem, składać reklamacje czy co, miały być woblery kleniowe i to na dodatek smużaki, a tu prosze, płyciutki przelew, dałem wobkowi zanurkować i bach! Cholera jasna chyba zmienie nick na Midas, wszystko czego nie dotknę zamienia się w złoto No nie mam wyjścia reklamacja uwzględniona , musisz tylko odesłać odprawie magiczne obrządki i już tylko klenie będą na końcu zestawu . Ps. Przepiękna , czasu nie marnujesz wczoraj wysłałem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Miałem wstawić już jakiś czas temu, ale dzisiaj jest czas i pora (sorry za zdjęcie, robione denkiem od butelki).Oławski smużak w akcji na wodach Oberschlesien, na oko niecałe 40cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Też bym spróbował czy u mnie biorą na "robaki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Miałem wstawić już jakiś czas temu, ale dzisiaj jest czas i pora (sorry za zdjęcie, robione denkiem od butelki).Oławski smużak w akcji na wodach Oberschlesien, na oko niecałe 40cm. A ja miałem pisać ze może wpadnę na meczyk z Piastem ciekawe czy dałbyś mi połowić czy tylko popływać , Dzięki za fotkę klenio jak z mojej Oławeczki . Edytowane 2 Września 2013 przez wedkarzyk1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Ale się narobiło , żeby nie wyszukiwarka nie znalazłbym własnego wątku .Pogoda dziś taka piękna a woda nareszcie klarowna . No to się chwilę pobawiłem , na pewno nie jest to 100% tego co można wykrzesać z mych kleniowych wobków bo wędka stała na podpórce jakiegoś miejscowego gumofilca ale niby coś widać . https://www.facebook.com/photo.php?v=796306190398826 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 No ładnie Kolego,DR-y wyglądają bardzo apetycznie... Wypadałoby na Widawie przetestować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 No ładnie Kolego,DR-y wyglądają bardzo apetycznie... Wypadałoby na Widawie przetestować... Panie kolego nareszcie pomalutku druga połowa wraca do zdrowia :-) , więc przeciwwskazań brak ;-) . Wczoraj po raz pierwszy od wielu tygodni mogłem sobie pozwolić na dzionek nad wodą , wyników za ciekawych nie było ale już pierwsze rybki były :-D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Zbyszek wrzuć foty tych nowych modeli Bo nie chce mi się patrzeć 5x na film żeby pooglądać Edytowane 3 Marca 2014 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Jest moc Zbysiu larwa wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Jest moc Zbysiu larwa wymiata Wymiata ;-) niestety jeszcze za wcześnie nawet zrobiłem parę typowo nurkujących na zimowe białe drapieżniki tylko sprawy tak się potoczyły że nie było okazji ich dobrze przetestować poczekają na kolejną zimę :-P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Zbyszek wrzuć foty tych nowych modeli Bo nie chce mi się patrzeć 5x na film żeby pooglądać Po powrocie z robotaja coś powrzucam ;-) . Edytowane 3 Marca 2014 przez wedkarzyk1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Zbyszek a co tam na Oławce u Ciebie...?Tam ostatnio te wiosenne rybki łowiłeś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) Panie no są i lepsze rzeczki niż ta moja ślumpka ale 200m od domu . To nie jest rybny odcinek więc cieszyć trzeba się każdą rybcia choćby miała 15cm . Kilka razy już w tym roku na klonki polowałem , wszystkie wyjścia nad Oławkę były jałowe . Dopiero ten niedzielny spacerek przyniósł pierwsze wyniki . Choć woda jeszcze wygląda na martwą to w nawisach przybrzeżnych krzewów już jest szansa na branko ,troszkę to przypomina kuszenie po roztopowych kropasow , ale jak jest łatwo to i zarazem szybko nudno się robi więc poligon doświadczalny w sam raz na moje potrzeby . Edytowane 4 Marca 2014 przez wedkarzyk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Fajne wobaski ,maluszek z podgietym na końcu sterem fajnie pracuje i larwonki miodzio:-). Edytowane 5 Marca 2014 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 eleganckie webasy robisz kolego, tak trzymaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Zbyszek wrzuć foty tych nowych modeli Bo nie chce mi się patrzeć 5x na film żeby pooglądać Proszę bardzo Fajne wobaski ,maluszek z podgietym na końcu sterem fajnie pracuje i larwonki miodzio:-).eleganckie webasy robisz kolego, tak trzymaj:) Dziękki chopaki . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 coś ty Zbysiu pestkę polakierował od czereśni Fajniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Proszę bardzoIMG_0166.JPG IMG_0188.JPG Dziękki chopaki .O i widzę "mojego" białego duszka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 No w zasadzie to wielkość podobna kotwiczka nr14 wygląda na za dużą . S.Mol jeszcze wymaga dopieszczenia ale ma zaje....fajny potencjał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Fajne wobki robisz. Pesteczki na czerwono pomalować i będą czeresienki. Na Oławkę by się nadały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi