Skocz do zawartości

Oławskie wędkarzyki .

Rekomendowane odpowiedzi

Dopiero dzisiaj moglem odebrać przesyłkę, no cóż mogę powiedzieć :

Larwy są ZA-..-BI-STE ! Już na zdjęciach wyglądało to smakowicie, a na żywo ... KLASA :).

Dopracowane elementy, malowanie super.

Już zapowiedziałem żonie że dzisiaj pod wieczór jadę smużyć - wyraz jej twarzy 'o co kaman' bezcenny :lol:.

Jednym słowem jestem pod wrażeniem robali :)  i powiem Ci jedno, nakład Twojej pracy jest nieadekwatny do ceny (w sumie dla nas to dobrze) ;).

O tym że mnie jeszcze dodatkowo rozpieściłeś nie wspominam :ph34r:.

Pozdrawiam serdecznie

Zwierzu

Dopiero dzisiaj moglem odebrać przesyłkę, no cóż mogę powiedzieć :

Larwy są ZA-..-BI-STE ! Już na zdjęciach wyglądało to smakowicie, a na żywo ... KLASA :).

Dopracowane elementy, malowanie super.

Już zapowiedziałem żonie że dzisiaj pod wieczór jadę smużyć - wyraz jej twarzy 'o co kaman' bezcenny :lol:.

Jednym słowem jestem pod wrażeniem robali :)  i powiem Ci jedno, nakład Twojej pracy jest nieadekwatny do ceny (w sumie dla nas to dobrze) ;).

O tym że mnie jeszcze dodatkowo rozpieściłeś nie wspominam :ph34r:.

Pozdrawiam serdecznie

Zwierzu

Ale mnie rozpieszczacie :D  dzięki wielkie .

Jak to w życiu bywa jest ogromna różnica jeśli się coś robi z pasji a jeżeli z chęci zysku ^_^  .

Ja nie wiem, składać reklamacje czy co, miały być woblery kleniowe i to na dodatek smużaki, a tu prosze, płyciutki przelew, dałem wobkowi zanurkować i bach! Cholera jasna chyba zmienie nick na Midas, wszystko czego nie dotknę zamienia się w złoto :D

ch9d.jpg

• Like 4

Ja nie wiem, składać reklamacje czy co, miały być woblery kleniowe i to na dodatek smużaki, a tu prosze, płyciutki przelew, dałem wobkowi zanurkować i bach! Cholera jasna chyba zmienie nick na Midas, wszystko czego nie dotknę zamienia się w złoto :D

ch9d.jpg

No nie mam wyjścia <_< reklamacja uwzględniona , musisz tylko odesłać ;) odprawie magiczne obrządki i już tylko klenie będą na końcu zestawu :D .

Ps. Przepiękna  :) , czasu nie marnujesz wczoraj wysłałem  :D  :D  :D  .

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Miałem wstawić już jakiś czas temu, ale dzisiaj jest czas i pora (sorry za zdjęcie, robione denkiem od butelki).

Oławski smużak w akcji na wodach Oberschlesien, na oko niecałe 40cm.

nnt7.jpg

A ja miałem pisać ze może wpadnę na meczyk z Piastem :D ciekawe czy dałbyś mi połowić czy tylko popływać :lol: , Dzięki za fotkę klenio jak z mojej Oławeczki ;) .

Edytowane przez wedkarzyk1
  • Like 1

• 6 miesięcy temu...

Ale się narobiło , żeby nie wyszukiwarka nie znalazłbym własnego wątku .

Pogoda dziś taka piękna a woda nareszcie klarowna  ;) . No to się chwilę pobawiłem  :) , na pewno nie jest to 100% tego co można wykrzesać z mych kleniowych wobków bo wędka stała na podpórce jakiegoś miejscowego gumofilca ale niby coś widać :lol: .

• Like 1

No ładnie Kolego,DR-y wyglądają bardzo apetycznie... :clappinghands: Wypadałoby na Widawie przetestować... :whistling: :good:

Panie kolego nareszcie pomalutku druga połowa wraca do zdrowia :-) , więc przeciwwskazań brak ;-) . Wczoraj po raz pierwszy od wielu tygodni mogłem sobie pozwolić na dzionek nad wodą , wyników za ciekawych nie było ale już pierwsze rybki były :-D .

Jest moc Zbysiu ^_^ larwa wymiata ^_^

Wymiata ;-) niestety jeszcze za wcześnie nawet zrobiłem parę typowo nurkujących na zimowe białe drapieżniki tylko sprawy tak się potoczyły że nie było okazji ich dobrze przetestować poczekają na kolejną zimę :-P .

Panie no są i lepsze rzeczki niż ta moja ślumpka ale 200m od domu  ;)  . To nie jest rybny odcinek więc cieszyć trzeba się każdą rybcia choćby miała 15cm  :P  . Kilka razy już w tym roku na klonki polowałem :)  , wszystkie wyjścia nad Oławkę były jałowe . Dopiero ten niedzielny spacerek przyniósł pierwsze wyniki . Choć woda jeszcze wygląda na martwą to w nawisach przybrzeżnych krzewów już jest szansa na branko ,troszkę to przypomina kuszenie po roztopowych kropasow  :D  , ale jak jest łatwo to i zarazem szybko nudno się robi więc poligon doświadczalny w sam raz na moje potrzeby ;)  :D  .

Edytowane przez wedkarzyk1

Zbyszek wrzuć foty tych nowych modeli ;)

Bo nie chce mi się patrzeć 5x na film żeby pooglądać :D

Proszę bardzo

post-49788-0-48670900-1394997199_thumb.jpg

post-49788-0-91520700-1394997230_thumb.jpg

Fajne wobaski ,maluszek z podgietym na końcu sterem fajnie pracuje i larwonki miodzio:-).

eleganckie webasy robisz kolego, tak trzymaj:)

Dziękki chopaki ^_^ .

• Like 4