wedkarzyk1 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 O i widzę "mojego" białego duszka.... O cho cho bez kolegi spożywasz . a to to , e to na San dla mości Macieja były jakiś tam się ostał bo włosek pod lakierem się za laminował jest twój . Z włoskiem w gratisie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 a to to , e to na San dla mości Macieja były jakiś tam się ostał bo włosek pod lakierem się za laminował jest twój . Z włoskiem w gratisie .Wezmę jak mnie zapewnisz,że kłaczek nie łonowy jest... Ps.Zbyszku ja już w Niemczech jestem i "spożywać" w pracy nie uchodzi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Fajne wobki robisz. Pesteczki na czerwono pomalować i będą czeresienki. Na Oławkę by się nadały. I na Oławeczkę i na Oderkę tyrz .Ale niestety się pogoda roz......... :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Na Oderkę też, niech tylko przyjdzie maj, klenie będą żarły czereśnie jak się patrzy. Może zmajstrujesz dla coś w ten deseń? Ja tylko pisać umiem .Pogoda do bani, ale kiedyś przejdzie. A tak w ogóle to chciałbym się z Tobą spotkać. Pogadać. Zobaczyć robaczki. Jest szansa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Na pewno będzie niejedna okazja . A jak ma padać niech pada w zeszłym roku rejestr okazał się o stronę za krótki i musiałem kłusować a tak może wystarczy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Może i ja się załapię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Tyle czasu i zaparcia nie miałem w zeszłym roku. Jak bym wiedział to by Tobie kartki pożyczył . Pomyślę o jakimś terminie i coś zaproponuję. Krystiano1981r z mojej strony nie widzę problemów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Grzebiąc z nudów w telefonie wykopałem fotkę jesiennego klonka pochwyconego przez moją latorośl na jeden z prototypów Dropsa DR. Jeahh ale on brzydki był :D . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Grzebiąc z nudów w telefonie wykopałem fotkę jesiennego klonka pochwyconego przez moją latorośl na jeden z prototypów Dropsa DR. 20131019_150645.jpg Jeahh ale on brzydki był :D .Zbyszek!Ładnie to tak o synu mówić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Zbyszek!Ładnie to tak o synu mówić? Ale Cię młody złapał... Zbyszku jak mogłeś... :doh: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Czekaj czekaj Jakubie .Za parę lat ten małolat większy będzie ode mnie i Krystiana razem wziętych , do tego dojdzie parę lat sumiennych treningów zapaśniczych i wtedy nie będzie za śmiesznie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Czekaj czekaj Jakubie .Za parę lat ten małolat większy będzie ode mnie i Krystiana razem wziętych , do tego dojdzie parę lat sumiennych treningów zapaśniczych i wtedy nie będzie za śmiesznie .No nie dość, że normalnie dziecko od brzydali zwie, to jeszcze ludziom po forach grozi Edytowane 17 Marca 2014 przez kubaS 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Oj dawno mnie tu nie było aż troszkę wstyd . No ale cóż , są rzeczy które w sezonie bardziej zaprzątają moją uwagę niż prowadzenie własnego wątku . A jak to było w tym roku no cóż pierw była wiosna . Niby nie rewelacja ale połowiłem troszkę klonków i kilka zbyt ciekawskich dużych Jaśi . Oczywiście w międzyczasie coś tam skrobałem , odlewałem . Nawet znalazłem odrobinę czasu na wykończenie kilku własnych woblerków . Lato dość mocno mnie rozczarowało niepowodzenie goniło niepowodzenie jak już uwiesiło się coś sensownego , koniec najczęściej był taki .. Edytowane 4 Listopada 2014 przez wedkarzyk1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Siemka, takich pudełek szukam, gdzieś kupywałeś kolego, czy może sam robiłeś. A gompeczka też fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Wiele prób i niewiele wyników najbardziej zawiodły mnie Oławskie Bolenie udało się może kilkanaście sztuk trafić i niestety średnio nie przekraczających pół metra . Dopiero koniec wakacji otworzył worek z rybami . Wszyscy dookoła narzekali , nieciekawe warunki wysoka woda i zmienna kapryśna pogoda . Łatwo faktycznie nie było , ale intensywność brań wzrosła i pomiędzy średniaczkami zdarzały się ciekawsze egzemplarze . Najłatwiej było o okonki .Choć pierwsze tygodnie września sypnęły szczupakiem . Grubasów nie było , ale nadrabiałem ilością średnio 3-4sztuki na każdym krótkim trzygodzinnym przedwieczornym wypadzie . Czasami nawet miałem towarzystwo . Które korzystając z obfitości brań podbierało mi z pod nosa co większe egzemplarze . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Siemka, takich pudełek szukam, gdzieś kupywałeś kolego, czy może sam robiłeś. A gompeczka też fajna.Pudełeczka są z Allegro kupuje w stanie surowym , wystarczy oszlifować zabejcować wkleić piankę i gotowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Dzięki. Znalazłem też sklepy z takim wyposarzeniem. Kurcze kręcą mnie takie drewniane szkatułki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ta ostatnia bolenióweczka bardzo ciekawa... Dlaczego nic o niej nie wiem..?! Muszę zacząć lepiej szperać w Twoich pudłach nad wodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Zbyszek a jak z pianą stoisz masz cos na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ta ostatnia bolenióweczka bardzo ciekawa... Dlaczego nic o niej nie wiem..?! Muszę zacząć lepiej szperać w Twoich pudłach nad wodą... No taka troszkę Ratlinowata ale łowiłem na nią tylko podczas ustalania położenia oczek , jednorazowe zamówienie Ani cykada ani bezsterowiec na pierwszym oczku śliczne gęste lustereczko , na drugim lustereczko bardziej stonowane ale tor po jakim się poruszała nieprzewidywalny w silnym prądzie miałem wrażenie ze co moment jest branie takie odjazdy robiła . Nazwa robocza adekwatna Szalony Iwan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Zbyszek a jak z pianą stoisz masz cos na zbyciu? Jest do puki się nie skończy , następną partię zamówimy dopiero gdzieś w przyszłym roku mamy taki zapas odlanych już korpusów ze na razie jestem bezrobotny . Wreszcie będzie trochę czasu na własne wobki może nawet troszkę postrugam zobaczymy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Zbyszku,gratuluję art. w grudniowym WW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 A dziękuję bardzo Panie prezesie ;-) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Avatar w gazecie od razu rzucił się w oczy. Ja również gratuluję, WW to w końcu WW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Dzięki wielkie Rafale . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi