wedkarzyk1 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Kilka ostatnich dni sen z powiek spędzał mi nowy projekcik jerk/cykada . Jak może widać na poniższej focie z kalkulatora przynęta wyposażona w dwa oczka do mocowania linki ,- dolne przeznaczone do klasycznego jerkowania . Prowadzony jednostajnie troszkę kluczy odbija i leniwie się kolebie podszarpywany błyska bokami wpada w furie wachnięć odbija to w prawo to wlewo i takie tam mnie się podoba choć specem , przyznam się nie jestem i jeszcze się uczę tej jakże ciekawej metody prezentacji .- opad wprawia przynętę w lusterkowanie choć wyrażniejsze na górnym oczku .- na oczku górnym praca typu rattlin cykada , dość szeroka dobrze wyczuwalna . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zbyszku,gratuluję art. w grudniowym WW.O! Jak nie kupowałem od kilku lat, ten numer muszę mieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Piotrze tobie też należą gratulacje nie było okazji się spotkać , trza na jakieś grudniowe sandacze podjechać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Teraz okazja jest, kupię WW i po autograf się zgłoszę , a potem na sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Za moimi plecami umawiacie się? Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Teraz okazja jest, kupię WW i po autograf się zgłoszę , a potem na sandacze Kolejny celebryta nam wyrósł na jerku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Teraz okazja jest, kupię WW i po autograf się zgłoszę , a potem na sandacze Tak tak potem kwiaty pamiątkowa fotka :D :D Za moimi plecami umawiacie się? Za plecami , ale całkiem jawnie . Kolejny celebryta nam wyrósł na jerku Sraty taty ty mi lepiej powiedz jak się na łódkę w grudniu ubrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Sraty taty ty mi lepiej powiedz jak się na łódkę w grudniu ubrać .Ciepło... Ps.W przyszłym roku będzie już większa łajba,więc szukaj dobrego slipu,bo tej już raczej nie przeniesiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Kilka ostatnich dni sen z powiek spędzał mi nowy projekcik jerk/cykada . Jak może widać na poniższej focie z kalkulatora przynęta wyposażona w dwa oczka do mocowania linki ,20141207_160134.jpg- dolne przeznaczone do klasycznego jerkowania . Prowadzony jednostajnie troszkę kluczy odbija i leniwie się kolebie podszarpywany błyska bokami wpada w furie wachnięć odbija to w prawo to wlewo i takie tam mnie się podoba choć specem , przyznam się nie jestem i jeszcze się uczę tej jakże ciekawej metody prezentacji .- opad wprawia przynętę w lusterkowanie choć wyrażniejsze na górnym oczku .- na oczku górnym praca typu rattlin cykada , dość szeroka dobrze wyczuwalna . Ładny kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ładny kwiatek Hehe, to samo pomyślałem "fotę kwiatuszka wstawił?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Tak kwiatki po pierwszych próbnych kolorkach wyglądają Fotki na szybko zrobione w drodze do pracy na ławce dworca kolejowego kurde czemu doba niema tak z dziesięć godzin więcej , może mniej by tego pośpiechu było 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Że tez mrozy zapowiadają Może jednak uda się "w naturze" obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Genialnie wyglądają :-) świetny wzór kształt i starannie wykonane elementy skrzeli, aż żałuję że nie mam takiego w pudełku :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Że tez mrozy zapowiadają Może jednak uda się "w naturze" obejrzeć? Piotrze do maja masa czasu . Marzyły mi się jeszcze jakieś rybki przed końcem roku , i niby od dziś mam wolne choć już wiem ze jeżeli się uda to dosłownie na 2-3godziny zarobiony jestem . Genialnie wyglądają :-) świetny wzór kształt i starannie wykonane elementy skrzeli, aż żałuję że nie mam takiego w pudełku :-P A dziękuje bardzo , przed sezonem będą u Mateusza i Michała na sklepie w bardzo atrakcyjnej cenie https://www.facebook.com/pages/Predator-Fishing/587260987951285?sk=timeline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Kawał dobrej roboty Zbychu Precyzja w każdym calu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Kawał dobrej roboty Zbychu Precyzja w każdym calu. Dzięki . Kilka fotek z dedykacją dla Doktorka Jakoś nie możemy się zgrać na rybasy a chętnie zobaczyłbym wszystkie fotki z Szwedzkiego zlotu Jerkbaita . Coś podejrzewam ze nie chce aby mi żyłka pękła . Kojarzysz Piotrze . Edytowane 3 Stycznia 2015 przez wedkarzyk1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Fajowe glapki!Do tej pory kojarzyłem Twoje woblerki wyłącznie z jajowymi landrynkami Jak pracują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Dzięki . Kilka fotek z dedykacją dla Doktorka Jakoś nie możemy się zgrać na rybasy a chętnie zobaczyłbym wszystkie fotki z Szwedzkiego zlotu Jerkbaita . Coś podejrzewam ze nie chce aby mi żyłka pękła .Kojarzysz Piotrze .Coś mi się jakoś przypomina Przepraszam, niespodziewane kłopoty Fotki - oczywiście masz jak w banku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Fajowe glapki!Do tej pory kojarzyłem Twoje woblerki wyłącznie z jajowymi landrynkami Jak pracują? Taka klasyczna glapka jest wręcz idealna do kombinowania , zdobić można praktycznie każdy rodzaj pracy .Akurat te będą miały wyraźną i szeroką pracę ogonową . Ster gięty alla shad shallow czyli oczko w miejscu gięcia , wymusza to takie łódeczkowanie... bo nie wiem jak to opisać woblerek bardziej błyska boczkami . Tak ustawione przyniosły mi w zeszłym roku dużo rybek . Nie są zbyt selektywne , czyli rzucałem między klenie i łapałem pilnującego ich szczupaka ale kleniki tyż nie gardziły i kończę bo przechwale .Na gotowo 5cm 2,8g swobodnie opadają na około metr czyli neutral , przeznaczenie ciurki siurki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Jak dla mnie rewelka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dzięki za odpowiedź!Przypomniałem sobie o artykule w WW - tam jest zdaje się zdjęcie takiej fajnej glapki PS. Gratuluję woblerów i artykułu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 świetne woblerki , jest na czym oko zawiesić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Dzięki Panowie miło ze jeszcze komuś oprócz mojej żony podoba się mój styl .Byłem dziś poustawiać troszkę woblerków . Warunki fatalne wiało niemiłosiernie wysoka falka uniemożliwiła np ustawienie lekkich smużaków zresztą trudno obserwować pracę woblera przy sfalowanej powierzchni wody , ale ogólnie zadowolony jestem wszystko chodzi według ustalonego planu . Prócz jednej jedynej glapki która okazała się pływająca zapewne jakiś bąbelek gazu w strukturze pianki .Tak być nie może więc znalazłem dla bubla chytry plan zastosowania . Otóż ten i kilka jeszcze moich woblerków zostaną nagrodami w konkursie na nazwę dla glapki . Czas start rozstrzygnięcie w przyszłą niedzielę . Rzeczona paskuda Edytowane 4 Stycznia 2015 przez wedkarzyk1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Bardzo ładne woblerki, moja propozycja to Pikuś :-) Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Jasne że się podoba! Hehe, konkursy na nazwę to lubię Woblerki takie ładne, kolorowe więc propozycja na szybko to Koliber.Jeśli można więcej niż jedną, to na pewno coś jeszcze doślę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi