kamil vfr Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Coś cisza,a miało być rozstrzygnięcie konkursu w niedzielę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Panie no niedziela jeszcze trwa :-D , sytuacja pod kontrolą jestem online jeszcze 35 km do domu i będzie wszystko jasne ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil vfr Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 no to bezpiecznego powrotu do domu życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Lepperek hihi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Tak mi przyszło do głowy spodek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmr Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) ... Edytowane 11 Stycznia 2015 przez piotrmr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Panowie dziękuje wszystkim za pomoc mam nadzieje ze bawiliście się nie gorzej niż ja Wybrałem nazwę Oławski Krąpik wygrała prostota i troszku praca zespołowa nie wiem jeszcze jak podzielić Oławskiego Krąpika ale nagrody będą dla Tomka ''tomasxt'' i ''pekola'' Poproszę szanownych kolegów o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Panowie dziękuje wszystkim za pomoc mam nadzieje ze bawiliście się nie gorzej niż ja Wybrałem nazwę Oławski Krąpik wygrała prostota i troszku praca zespołowa nie wiem jeszcze jak podzielić Oławskiego Krąpika ale nagrody będą dla Tomka ''tomasxt'' i ''pekola'' Poproszę szanownych kolegów o namiary na "dzwonki" podziel 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 na "dzwonki" podziel Tak by było najłatwiej choć o ile się orientuje mogło by to zaburzyć pracę . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) O ja ,wygrałem Przynajmniej w połowie Edytowane 12 Stycznia 2015 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Gratulacje Niech Ci/Wam łownym będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 na "dzwonki" podziel Jakby co, zaklepuję głowę. Wysuszy się i na ścianę, jak za dziadkowych "czasów" heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Juhuu!@tomasxt - piąteczka za kooperację! Moim zdaniem to twoja wygrana! Dzięki Zbyszku za konkurs i dobrą zabawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Moja nagroda dotarła Zbyszek się zlitował i nie pociął jednak w dzwonka Przepiękna robota! Świetne, naturalne malowanie - tak na krąpika. Oławskiego rzecz jasna Już nie mogę się doczekać na okazję żeby zwodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 To nie czekaj nad wodę ja dziś dżerkusie byłem ustawiać . O dziwo nad kameralnym starorzeczem spotkałem kilka osób o kiju i wcale by mi to nie przeszkadzało gdyby nie fakt zw zajęli wszystkie wolne od lodu miejsca . Musiałem improwizować kawał kija na koniec zestawu i w pół godziny wysiepałem sobie całkiem spore oczko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 ....w pół godziny wysiepałem sobie całkiem spore oczko . Ty Oławski "siepaczu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Dobra dobra dałbyś lepiej info jak tam woda za domem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Dobra dobra dałbyś lepiej info jak tam woda za domem .Wysoka,ale w miarę przejrzysta Ja już nie zdążę bo we wtorek wyjeżdżam,ale Ty powinieneś zacząć odwiedzać rzeczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Jerko już w kolorkach handlowych 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Miodzio. Ubarwienie dobrałeś perfekcyjnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Miodzio. Ubarwienie dobrałeś perfekcyjnie. Podziękował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Jerko już w kolorkach handlowych IMG_0222.JPG Piękne ! Aż chce się iść na rybki Oj, oj ! będzie branie Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez Harjer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Nareszcie za oknem prawdziwa wiosna , przyroda się budzi to i czas na odkopanie wątku . Koniec pracowitego tygodnia uhonorowywany najprzyjemniejszą czynnością testowanie/ustawianie , jutro można spokojnie wracać do pracy na etacie . W blasku wieczornego słoneczka jedyny efekt testowania już po ustawieniu , . Na koniec dnia pakowanko , ostatnie landryny trafiają do zestawu prezentowego . Ten akurat zestawik odwiedzi Francję . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ostatnio próbuje stworzyć coś alla katalog i przy okazji powstało kilka fotek .Pozwolicie ze zaprezentuje . Landryny Larwy MobyDick 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Krąpik Oławski tu akurat wersja Pb0% dla eko fanów Jerko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi