Skocz do zawartości

Oławskie wędkarzyki .

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie dziękuje wszystkim za pomoc mam nadzieje ze bawiliście się nie gorzej niż ja :D 

Wybrałem nazwę Oławski Krąpik :) wygrała prostota i troszku praca zespołowa :) nie wiem jeszcze jak podzielić Oławskiego Krąpika <_< ale nagrody będą dla Tomka  ''tomasxt'' i ''pekola'' :)
Poproszę szanownych kolegów o namiary :)

Panowie dziękuje wszystkim za pomoc mam nadzieje ze bawiliście się nie gorzej niż ja :D

Wybrałem nazwę Oławski Krąpik :) wygrała prostota i troszku praca zespołowa :) nie wiem jeszcze jak podzielić Oławskiego Krąpika <_< ale nagrody będą dla Tomka ''tomasxt'' i ''pekola'' :)

Poproszę szanownych kolegów o namiary :)

na "dzwonki" podziel :D
  • Like 5

To nie czekaj nad wodę ;) :D  ja dziś dżerkusie byłem ustawiać ^_^ . O dziwo nad kameralnym starorzeczem spotkałem kilka osób o kiju :) i wcale by mi to nie przeszkadzało gdyby nie fakt zw zajęli wszystkie wolne od lodu miejsca <_< . Musiałem improwizować  :lol:  kawał kija na koniec zestawu i w pół godziny wysiepałem sobie całkiem spore oczko  :D .  

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Nareszcie za oknem prawdziwa wiosna , przyroda się budzi to i czas na odkopanie wątku :D .

Koniec pracowitego tygodnia uhonorowywany najprzyjemniejszą czynnością testowanie/ustawianie  :)  , jutro można spokojnie wracać do pracy na etacie :D .

post-49788-0-02706300-1428863886_thumb.jpg

W blasku wieczornego słoneczka jedyny efekt testowania już po ustawieniu ,  ^_^ .

post-49788-0-03017200-1428864108_thumb.jpg

Na koniec dnia pakowanko , ostatnie landryny trafiają do zestawu prezentowego . Ten akurat zestawik odwiedzi Francję  ^_^  .

post-49788-0-54864500-1428864523_thumb.jpg

• Like 7

• 2 tygodnie później...