Bolesław Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Mam Twoją ukleję 13.5... ale jeszcze nie łowiłem... Z myślą o jakich rybach i łowisku ją zaprojektowałeś ????? Głęboki sandacz w rynnie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Witam , tymi woblerami łowię ryby głównie na Zalewie Sulejowskim i jeśli chodzi Ci o wobler "ukleja" to owszem wykonałem parę takich sztuk w rozmiarze 11 cm , które płytko schodzą . Łowię nimi na blatach mocno zarośniętych podwodną roślinnością .Przechytrzylem już tak parę sandaczy.Ten model uklei ma paru moich znajomych a Ciebie kolego raczej nie znam Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 ???? Mój ma 13.5, Twoje inicjały na ogonie, wygląda jak uklejka z Twojej strony, ma ster jakbby miał zejść min na 3 metry, i kupiłem go tu jako używkę, w pakiecie z innymi wobkami..???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Hehe to nie jest mój wobler , chociaż żałuję bo jest śliczny.To są inicjały JR jeśli się nie mylę Janusz RyczkowskiWobler tak sądzę stworzony na dużą rzekę. Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Dzięki..???? Ryczkowski... Myślałem że to Ty..???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Proszę bardzo Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Miałem troszkę wolnego czasu i usiadłem do woblerów , wykonałem parę sztuk na kropasa gdyż po ostatnich wyjazdach troszkę zostało ich w wodzie. Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 3 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 .... I coś złotego z brokatem . Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Kolejne dwa na pstrąga , tu mnie trochę poniosło kolorystycznie Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Naturalna zawsze działają ,a gdy jest ciężko coś agresywnego pomoże Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Tutaj mamy małe bąbelki...Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Małe stadko Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Robactwo skończone , tylko spakować i wysyłać do nowego właściciela.Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 ... Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Kolejne zamówienie zrealizowane [emoji106]Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Kolejne woblery skończone , 4 cm łapne na Jazio - kleniaWysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Ciekaw jestem czy na taki wynalazek będą skubać ? Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 . Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na swoje zawsze cieszy Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Sezon sandaczowy się zaczął i w wolnej chwili gdy nie łowię ryb realizuje zamówienia , a oto jedno z nich . Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Opłacało się wstać wcześnie [emoji1]Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Czyżby się ruszyło ... ? Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 21 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Troszkę pióra na handel ... Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 26 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Kura kolorowa Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 26 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Naturalesy muszą być i schodzą na pniu Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi