Mufinek27 Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) Najczęstsze przynęty których używałem w czerwcu , Kogut i wobler mojego wykonania . Praca wobka : płytko schodzący o drobnej pracy. Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Lipca 2019 przez Mufinek27 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Oooo!! Nie tracisz czasu- Dawid.. Świetnie Ci idzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Dzięki Sławku , staram się jak mogę .Postaram się teraz na bieżąco wstawiać fotki z wypadów wędkarskich i mojej dłubanki. Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Lipiec przywitał mnie sumkiem , jedno branie na cały dzień .Miał być sandacz , branie z opadu na nową wędkę St Croix Avidx do 14g na białego koguta 8 gramowego. Kijek super ! Polecam [emoji1] Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Dziś udało się skusić sandaczyka [emoji2957] Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Dzisiaj znowu zamiast sandaczy trafił się sumek.To był ostatni wyjazd , teraz robię sobie przerwę dwu tygodniową, jadę nad morze z rodzinką. Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Pięknie połowione. Woby faktycznie łowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Wczoraj wybrałem się na Zalew Sulejowski, ukręciłem sobie kogucika i zagryzło mi parę sandokanów [emoji1] oto jeden z nich Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Biały kogutejro z pomalowaną główka i niebieskim brokacikiem. Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 W tym tygodniu brały w kogut Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Wyszło kilkanaście sztuk w rozmiarach 54cm - 60cm nie są duże ale każda ryba cieszy. Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 ... Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 30 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Po miesiecznej przerwie wracam do gry , a działo się ... Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 1 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 .... Szczupaczki też gryzły Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 12 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Tym razem połowimy na koguty mojego wykonania w gramaturze 17g i 22g kolory to brąz i czerń o długości 15cm , może uda się skusić jakiegoś sandacza. Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 13 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Było ciężko ale jednego udało się skusić do brania , taki 62 cm Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 14 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 (edytowane) za to szczupaczki współpracowały doskonale , skusiło się parę pistoletów w przedziale 50 , 60 cm upodobały sobie czarnego koguta na 17 gramach.Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Dawid, prosimy sie stosowac do regulaminu wstawiania zdjec Szczupak od 75cm w gorehttp://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdjęć-na-forum-jerkbaitpl/ Edytowane 14 Października 2019 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 14 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Na ostatnim wypadzie najlepiej sprawdzał mi się taki zestaw Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Chciałem dodać że okonie też brały , a oto jeden z nich złapany na gumkę. Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 16 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Dawno już nie pokazywałem swoich wyrobów , pora to zmienić , o to kilka z nich : Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 16 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Mandula Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 16 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Koguty na 6 i 8g główkach pod jesiennego sandaczyka. Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Witam wszystkich , wybrałem się dzisiaj nad wodę pierwszy raz w tym roku . Łowiłem na woblerka mojego wykonania , płytko chodzonego. Trafiło mi się parę potoków w tym jeden ze zdjęcia miał 48 cm , dzień mogę zaliczyć do udanych. Rybka cieszy podwójnie pozdrawiam. Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 . Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 . Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi