Kacper.K Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Tu będziemy wrzucać relację z naszego muchowego wyjazdu.Czekamy na wjazd na prom 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Kacper! ale zarąbiście macie!ehhhh... jeszcze pamiętam ten klimat i dreszczyk emocji przed wjazdem na prom Panie i Panowie, powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Widzieliście dwugarbną renówkę? Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Jeszcze nie fiordy, ale mewy już jedzą nam z ręki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Coś Wam się pogoda zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Słońce przeplata się z opadami,jak to w Skandynawii. Przejechaliśmy już 1000km po Szwecji, jeszcze drugie tyle zostało... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Słońce przeplata się z opadami,jak to w Skandynawii. Przejechaliśmy już 1000km po Szwecji, jeszcze drugie tyle zostało... Czyli teraz to już z górki . Szklanka bywa półpełna lub półpusta . Czyli jeszcze .......Tylko drugie tyle zostało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Słońce przeplata się z opadami,jak to w Skandynawii. Przejechaliśmy już 1000km po Szwecji, jeszcze drugie tyle zostało... Protestuję! u nas nic się nie przeplatało chyba, że upał z... mniejszym upałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 I jeszcze 200. Nie wszyscy przetrwali trud podróży. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Dotarliśmy wczoraj przed 11. Wypakowanie, przejazd po najciekawszych miejscach i wykupienie licencji. Ok 18 ruszyliśmy na wodę,ale ryby nie reagowały. Jedynie Andrzej złowił jednego średniaka na suchara. Woda podwyższona, niska temperatura, 6C i wiatr. Jutro dopiero będzie ok 20C,liczymy na sucharka. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniarz Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zazdroszczę! Będę śledził relację, udanego odpoczynku:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Połamania kija życzę. Bez zaliczonego łososia zakaz powrotu do kraju! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Pobudka o 8:30. Obfite śniadanie przygotowane pod nadzorem Sylwii i na wodę. Plan był prosty - dojść pod wodospad. W drodze na wodospad spławiające ryby nie pozwoliły nam tam dojść. Jedynie Sylwia i Jacek dotarli na miejsce. Początkowo na ciekawej płani łowiliśmy pojedyncze ryby. Po cynku do Jacka ruszyliśmy pod wodospad. Okazało się,że nie tylko nasi są pod wodospadem. Norwedzy bezradnie na stojąco obserwowali jak Sylwia holuje dwudziestego lipienia podczas gdy oni mieli po 1-2ryby...Więcej zdjęć nie zamieszczam bo i tak nikt nie zwróci uwagi po tym . Połowiliśmy!Największy ponad 50cm. 45+ nie liczyłem... 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Bo Norwegowie nie potrafią łowić. Już gdzieś w jakimś wątku o tym pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Więcej zdjęć nie zamieszczam bo i tak nikt nie zwróci uwagi po tym . Połowiliśmy!Największy ponad 50cm. 45+ nie liczyłem... Rzeczywiście ryby idą na drugi plan???? Z ciekawości, co to za wędzisko w ręku pięknej pani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Więcej zdjęć nie zamieszczam bo i tak nikt nie zwróci uwagi po tym . Połowiliśmy!Największy ponad 50cm. 45+ nie liczyłem...Rzeczywiście ryby idą na drugi plan[emoji4]Z ciekawości, co to za wędzisko w ręku pięknej pani? Winston b3x 5# 9'6" Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Dziękuję ????Długaśny... Edytowane 30 Czerwca 2018 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 No chociaż jedno zdjęcie pięćdziesiątaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Lipkk jedzą to co u nas czy jakieś specjały im serwujecie ?Jak grubość żyłki używacie ? Czy można grubieje czy na ultra cienkich jedziecie ?Mega zazdroszczę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Dziś 20C i bezchmurne niebo. Lipienie brały ale nie tak dobrze jak wczoraj, szczególnie na suchą. Łowimy 0.15 lub 0.17, ale muchy nawet na #18. Pudelko sanowe, pianki, chrusty. Wszystko to zda egzamin. No i parkinson spuszczany z prądem robi szaleńczą robotę. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Dziękować za info Zdjęcie klasyk ha ha ha Super Czyli sieka Sanowa sprawdza się Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 To ciekawe... Łowiąc na Glommie robotę robiły duże muchy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Większe rozmiary też się sprawdzają. Mrówki na #10 i #12,jętki i chrusty. Czasem wyjścia są na 20 metrach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Mrówki i chrusty dokładnie... Nie pamiętam w jakim okresie, ale jest tam taki czas, że wielgachne mrówki latają.A woda żyzna w pokarm, czy uboga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Czas wielkich mrówek właśnie się zaczął .Dziś trochę niższy odcinek rzeki, po kłopotach z trafieniem nad wodę ostro połowilismy. Mój największy dziś miał 47.5. było wiele ryb 43-45cm. Wychodziły do mrówki - różowej i czarnej. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi