janusz.walaszewski Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Jak dobrze widzę, to kręcicie z "maski" łosia, tej znalezionej po drodze 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietras Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Życzę wszystkim połamania kija na grubych lipasach p.s. RICHI pozdrawiam i czekam na foty z wyprawy również na ŁPW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Z przymrużeniem oka... Co robić?Złowię sobie lipienia...Mały..Jest większy...Mam większego!Chłopcy... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Witam.Weźcie tam kurła łówcie a nie kręćcie ... czasu na to szoda ... kręcić to będziecie w kraju po powrocie ... Jak widzę ładne ryby to do tej ładniejszej pci też ciągną bardziej ...Super relacja na bieżąco.Powodzenia i połamania.Zazdraszczam i pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Trzeba uzupełniać braki w pudełkach, próbujemy robić to nocą, ale się nie da... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiezy Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Piękne fotki i rybki.Richi połamania.Pozdrawiamy ŁPW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Wczoraj nie było wpisu, bo musiałem odreagować stratę łososia, którego oceniliśmy na 8-10kg... Ryba się spławiła, podałem mu kilka minut później sunray Shadow z niebieskim flashem i huknął. Pierwszy raz w życiu widziałem ponad 50 metrów podkładu za wędką. Ten moment gdy odjeżdża, a Ty zastanawiasz się czy aby na pewno wszystkie węzły wytrzymają jest bezcenny. Po ok 7 minutach walki po prostu mucha wypadła mu z pyska. Na pocieszenie złowiłem wcześniej lipienia 54.5cm Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Dziś (w zasadzie to już wczoraj) był ostatni dzień łowienia. Jak zwykle czas minął za szybko... Łącznie złowiliśmy ok 500-550szt lipieni, z czego większość miała powyżej 40cm. Łowiliśmy w większości na suchą muchę. Ryby bardzo silne, nawet sanowe nie mogą się z nimi równać. Po powrocie przyszykuje relację, tam zamieszczę więcej szczegółów. Moje największe ryby dziś:Lipień 49cmPstrąg 50cm, był jeszcze jeden znacznie więcej ale po odjeździe odpadł z haczyka #16. Ilościowo ponad 30szt. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 I właśnie dla takich chwil wato żyć [emoji846] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Jestem już w domu. Część ekipy jeszcze jedzie. Było fantastycznie... Aż mam depresję związaną z powrotem do rzeczywistości, znacie jakiegoś psychologa ? Daję sobie tydzień-dwa na odpoczynek, ugaszenie pożarów w pracy i biorę się za artykuł. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniarz Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 @Kacper.KExtra przygoda. Pewnego dnia też wyruszę a póki co kończę urlop na polskiej ziemi, wracam do UK i postaram się coś wydlubać na angielskiej ziemi. Czekam na artykuł Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Marcin, przygoda świetna. Mieliśmy dużo szczęścia - pogoda nam się ustabilizowała (2 tyg wcześniej padał śnieg), woda opadała więc ryby na braniu. Komary dopiero budziły się do życia, podczas przystanku na jedzenie w szwedzkiej laponii komarów było już gęsto. Ryby zbierały sucharka aż miło. Miałem wielkiego łososia na kiju - jak na pierwszy dzień łowienia łososi w moim życiu to i tak uważam, że to sukces. Nauczył mnie pokory i szacunku do tej ryby oraz wszczepił we mnie wirus salmonellozy.. W drodze powrotnej mieliśmy trochę przygód, ale wyszliśmy z nich obronną ręką i dojechaliśmy szczęśliwie do Polski . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 (edytowane) Ja też już w domu. Dzięki wszystkim za super towarzystwo.Zastanawiam się co było fajniejsze - widoki, zbiórki sucharów, siła tych lipieni czy "wieczorne" rozmowy przy imadle i specjałach serwowanych przez kucharzy.Dopiero godzina w domu a już tęsknie. Edytowane 8 Lipca 2018 przez Białek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Też jestem.Koniecznie trzeba to powtórzyć.Podróż jest ciężka,ale warto i jeszcze raz warto.Wspaniałe wody pełne ryb,nie zapomniane wrażenia.Do tego to wszystko w gronie wspaniałych ludzi.Naprawdę niesamowite przeżycie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybolow Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Świetne łowiska, wspaniałe towarzystwo, waleczność ryb nie do zapomnienia, pobite życiowe rekordy, kapitalna przygoda. Kacper dzięki za organizację i opiekę nad naszą grupą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Poznajecie? Szkoda, że pływadełek nie mieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Jasne, że poznajemy...Dziś w pracy jak zamknąłem oczy widziałem te oczka pięćdziesiątaków i czułem branie łososia... Eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Mówiłem, że po przekroczeniu tego mostu nasze wędkarskie życie nie będzie już takie jak wcześniej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dani83 Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 I na tym moście stał on i się zapytał „ Fish or not to Fish „ [emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Laurence Fishburne - czyli Morfeusz z Matrix'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjawa1991 Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Mam pytanie czy czesto organizujecie takie wyprawy? I czy jest opcja na jedna z nich sie z wami zabrac Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Mam pytanie czy czesto organizujecie takie wyprawy? I czy jest opcja na jedna z nich sie z wami zabrac Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Teoretycznie tak ,musisz śledzić forum bo kto pierwszy ten lepszy. http://jerkbait.pl/topic/104074-wyjazd-muchowy-z-jerkbaitpl-norwegia-rejon-malselv-bardu-2906-6072018/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Wyprawy organizujemy co roku. W większości są to wyjazdy spinningowe/castingowe, ale od 2 lat organizujemy też muchowe.Jak będzie w przyszłym roku ? Tego jeszcze nie wiemy. Trzeba śledzić forum, od przyszłego roku wrzucać będziemy informację o zapisach wcześniej - tak aby każdy mógł się przespać z decyzją i wówczas szybko wpisać się na listę. Na dniach pojawi się relacja z tej wyprawy. Bądźcie czujni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi