KrystianS Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Jakies wieści Panowie z nad wody ? Ruszyły szczupaki czy dalej sama malizna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommik Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Z Dziećkowic mam swój rekord w okoniu, 46 cm. Złowiony niedaleko tej budowli na prawo od rybaczówki. Ale to stare dzieje i smutne jest to co piszecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Bezrybie jak na Żywieckim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katystopej Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 1-2tyg temu targali na całym zachodnim brzegu szczupaki na żywca, dam sobie rękę obciąć że 100% z nich wylądowało na talerzu. Z łodzi w tym czasie siadło kilka ~50tek. Na 3 wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Piękna woda , marzy mi się żeby była prywatna i No Kill , wtedy można by olać PZW , ale chyba już tego nie dożyję . Jak zaczynałem tam łowić 20 lat temu , to często się przyjeżdżało i łodzi nie było i i trzeba było czekać . Każde wypłynięcie i był kontakt z rybą , a po przeciwnej stronie rybaczówki ciągnęły się podwodne łąki . Teraz to już tylko wspomnienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekA Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Nie musi być prywatną żeby była no kill - mogła by być PZW i no kill jak w przypadku Dzierżna Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 (edytowane) Mój najbliższy akwen NK to Biała Przemsza i d... nie urywa . Wg mnie konkurencja to podstawa . Prywatny zbiornik tylko duży i ładny z łódkami a nie te kałuże które są w modzie . Poza tym nie masz żadnej gwarancji że Dzierżno Duże nie zmieni swojego profilu . Co nie znaczy że nie należy próbować . Edytowane 30 Września 2018 przez alex62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katystopej Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Ale dziećki są prywatną wodą właścicielem jest Mittal, ten od huty katowice, zarządcą GPW z katowic. Przez to, że to prywatna woda a nie państwowa to nie ma na niej ani rekreacji ani nie można nic konkretniejszego z nią zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekA Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 I bardzo dobrze Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 (edytowane) Ale dzierżawioną przez PZW . Lub zarządzaną ,co za różnica . Edytowane 30 Września 2018 przez alex62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Mój najbliższy akwen NK to Biała Przemsza i d... nie urywa . Wg mnie konkurencja to podstawa . Prywatny zbiornik tylko duży i ładny z łódkami a nie te kałuże które są w modzie . Poza tym nie masz żadnej gwarancji że Dzierżno Duże nie zmieni swojego profilu . Co nie znaczy że nie należy próbować . Co stoi na przeszkodzie? Próbuj! Za 10 lat ktoś Ci napisze, że się napróbowałeś, a dupy i tak nie urywa. Wprowadzenie NO KILL nie spowoduje, że z dniem uchwalenia, nagle ryb przybędzie i zaczną brać jak zaczarowane Ale za 20 lat? Kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Miałem w sumie napisać o Dziećkowicach, że byłem w niedzielę i pływałem za drapieżnikami od 7 do 13. Złowiłem okonia ok 10cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Witam. To mój pierwszy wpis w tym wątku. W odpowiedzi koledze pit fish: w tym samym czasie Krakusy rozgrywali MO i patrząc na wyniki to chyba byliście na innej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Szukać trzeba okoni przy trzcinach i to jak najdalej od rybaczówki w jedną lub drugą stronę. Jak płynie się na taką miejscówkę na wiosłach to po dopłynięciu nie mam już sił na spinning. Zacznij ćwiczyć... Na wiosłach swego czasu robiłem od 10 do 15 km na jeden wypad. Przyjemne z pożytecznym, do tego obławiałem z ręki każdą znaną mi miejscówkę. Bywało, że zbiornik przepływałem wzdłuż dwa razy tam i z powrotem. Fajna rekreacja. Do osiłków nie należę, wszystko rozgrywa się w głowie. Potraktuj temat spokojnie, bez wyścigów. Prędkość na wiosłach stała 2-3 km/h owocuje ładnymi rybami jeśli ciągniesz sensowną przynętę... Do odważnych (wytrwałych) świat należy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Witam. To mój pierwszy wpis w tym wątku. W odpowiedzi koledze pit fish:w tym samym czasie Krakusy rozgrywali MO i patrząc na wyniki to chyba byliście na innej wodzie.Krakusy rozgrywali MO?Tak były zawody, ale chyba nie te I wiem jakie były mniej więcej wyniki, niektórzy zawodnicy oczywiście połowili dużo lepiej niż ja Aczkolwiek TA woda jest bardzo duża, a ryb jest tak dużo, że przemieszczenie się po niej o 100 metrów powoduje, że można mówić już o "innej wodzie". Więc - tak masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 MO Kraków A to zdjęcie z niedzieli : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Masz rację, ja niedowierzałem Tak czy inaczej, oni połowili, a ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzichurybak Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Szczupoków i sandaczy połowili ? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Wspaniały okręg Krakowski, rozgrywa MO w okręgu Katowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Głównie okonki, niektórym trafiły się okonie i nielicznym szczupaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Wspaniały okręg Krakowski, rozgrywa MO w okręgu Katowice. Ma to sens nawet duży zważywszy że dwie tury tegorocznych Mistrzostw Polski są na Dziećkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Co stoi na przeszkodzie? Próbuj! Za 10 lat ktoś Ci napisze, że się napróbowałeś, a dupy i tak nie urywa. Wprowadzenie NO KILL nie spowoduje, że z dniem uchwalenia, nagle ryb przybędzie i zaczną brać jak zaczarowane Ale za 20 lat? Kto wie Pitfish , chyba sobie za bardzo wziąłeś do serca mój post . Ja nie mam pretensji czy jakiś żalów o BP tym bardziej że wiem ile tam pracy i serca włożyliście . Ale fakty są faktami , No Kill tam już jest od paru lat i jakoś takoś ...Tak czy inaczej trzeba próbować coś robić bo efekty same od siebie nie przyjdą . A na BP czasami bywam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi