admin Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Witam,Uwzględniając sygestie użytkowników postanowiłem stworzyć oddzielne forum, w którym będziemy pisać o złowionych rybach, wyprawach wędkarskich, miejscówkach oraz wymieniać się kontaktami wędkarskimi. Zasada wpisywania wiadomości jest jak zwykle prosta - złowiłeś rybę? Napisz maila, opisz miejscówkę, metodę połowu, przynęty i dołącz zdjęcie.Miłej zabawy i piszcie o Waszych rybach. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Bardzo mi sie takie rozwiązanie podoba. Zapewne innym tyż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 O ... dziękuję! Pierwszy głos w tej sprawie - nareszcie! Mnie osobiście też się podoba taka kategoryzacja. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 tkie rozwiązanie jest bardzo OK,zwłaszcza jeśli dłuższy czas nie przeglądałeś forum,jak wszystko było na kupie to czasem można było pominąć posty których się nie czytało,a teraz wszystko jest bardziej przejżyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Świetny pomysł. Bardzo mi się podoba. To w znacznym stopniu ułatwi nawigację - zaglądam na forum rzadko więc będzie mi się łatwiej zorientowac gdzie napisano coś ciekawego. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 pomysł się sprawdzi, jeśli nie przesadzi się z rozdrobnieniem. Już dla mnie za dużo latania po podforach.... A jak będzie osobne dla Slidaerów tonących, suspending i pływających z podziałem na kategorie wagowe... to się wypiszę i na serio zajmę się mucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Nie będzie rozdrobnienia. Obiecuję PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi