SPIDERLING84 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Witam, mam dodatkowe dni urlopu i chcieliśmy z żoną i dziećmi (rok i cztery) wyskoczyć nad jakieś jezioro na Mazurach. W ogóle nie znam tamtejszych rejonów. Szukam jeziora gdzie moje dzieci nie będą się nudzić, gdzie będzie długo płytko i plaża najlepiej nie dzika. Czy ktoś może mi polecić jakieś sprawdzone miejsce? będę wdzięczny, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zapraszamy do Olsztyna, infrastruktura nad jez. Ukiel super, jest gdzie powędkować i żona nie będzie się nudzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Może tu http://jerkbait.pl/topic/5855-j%C5%9Bwi%C4%99tajno-w-miejscowo%C5%9Bci-narty/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi