slawek_2348 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Jeszcze ze dwa-trzy takie wpisy i zarobisz od kogoś nicka pod żebro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Kolega @ Kosa faktycznie kosi, ilości przemysłowe Ten rok u mnie wyjątkowo cienki, jeden kilkugodzinny celowy wypad a wczoraj "przy okazji", będąc na spacerze w lesie trafiłem na piękny wysyp podgrzybków, ech pięknie wyglądały na dywanie z zielonego mchu .... . 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Obdarowałeś mnie pięknym spacerem...dzięki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Obdarowałeś mnie pięknym spacerem...dzięki No to miło mi bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Nadbużańskie lasy znowu pełne podgrzybków ???????????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 W około szczecińskich lasach też się wreszcie ruszyło.Efekt wczorajszego rodzinnego spaceru 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esmar Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Drugi wyjazd w tym roku, tydzień po tygodniu w tym samym miejscu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 A to jeden koszyk jest z zeszłego tygodnia... Piękny zbiór-GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esmar Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 w ubiegłym tygodniu było tak 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Panie, kto Ci to tak ładnie poukładał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 No i u mnie coś się ruszyło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Wędkarstwo to mój ulubiony sposób spędzania wolnego czasu. Ale jak w lesie sypnie grzybem to wędki idą w odstawkę ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 No i u mnie coś się ruszyło.co to za grzyby w koszu po prawej - te z prostymi długimi białymi korzonkami i lekko szarymi kapeluszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Czwarte zdjęcie,{moim zdaniem} kożlaż babka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) Gąski siwe Moje ulubione na równi z zielonymi jako marynowane Edytowane 29 Października 2018 przez Kosa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 co to za grzyby w koszu po prawej - te z prostymi długimi białymi korzonkami i lekko szarymi kapeluszami Gąski siwe , fachowo niekształtne, super do zalewy octowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 wczoraj z samego rana mały wypad do lasu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Nawet ja z moją fobią "kleszczową" ruszyłem w las.3 godzinki i trzy osoby. Wiadra na zdjęciu mają 12 litrów. Okolice Wyszkowa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Teraz już wiem kto mi wyjada grzyby!!! Super zbiór.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Teraz już wiem kto mi wyjada grzyby!!! Super zbiór.pozdrawiam byniekBo Ty Zbyszku cały czas na rybach siedzisz,a grzyby Ci zbierają! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Tomrusz piękne zbiory. Możesz zdradzić rejon?Dwa ostatnie dni latałem pod Bielskiem Podlaskim i też ładnie udalo mi się trafić gąsek. Chodziłem tylko i wyłącznie po drogach, bo na lesie praktycznie nic prócz ogromnej ilości podgrzybków ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Niedzielny wypadzik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) Dzisiaj napotkany,w moich lasach z podgrzybkami szału niebylo, o prawdziwkach niewspomne Edytowane 4 Listopada 2018 przez KacperG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Tomrusz piękne zbiory. Możesz zdradzić rejon?Dwa ostatnie dni latałem pod Bielskiem Podlaskim i też ładnie udalo mi się trafić gąsek. Chodziłem tylko i wyłącznie po drogach, bo na lesie praktycznie nic prócz ogromnej ilości podgrzybków Miejscowość Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 ostatnio poszedłem do lasu liściastego tam koniec grzybów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi