Skocz do zawartości
  • 0

U-Bootem po jeziorze - nowy artykuł

admin

Pytanie

Cześć,

Tyle razy umawiałem się z Alain na wspólne łowienie, że aż wstyd się przyznawać. Być może nawet do dziś byśmy wspólnie nie pojechali na ryby, gdyby nie zatelefonował ponownie. Byłem u przyjaciół we Frankfurcie, kiedy wieczorem zadzwonił telefon. Na displayu stało Alain, wiec odbieram i słyszę podekscytowany glos: „... Pitt?! Jezu stary! Mamy z Sandro rybę życia! Stary wieeelki szczupak z trolla!”.

http://jerkbait.pl/art/images/00087/023.jpg

Zapraszam do kolejnego bardzo ciekawego artykułu na jerkbait.pl.

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@Remek juz myslalem ze sie nie doczekam nowego arta :unsure: ;)

Żartujesz? :D Powoli panowie przecież nie jesteśmy maszynami mamy skończoną wydajność. W kolejce jeszcze kilka artykułów czeka ale to nie znaczy, że będą one publikowane co tydzień. Przy okazji zachęcam Was do podsyłania artykułów, relacji itd. Ja je bardzo chętnie opublikuję.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Prawdziwy olbrzym i woda dla niego stworzona. Gratulacje!

Brakuje mi gdzies blizej takiej glebokiej wody, zeby pocwiczyc troling z uzyciem akcesorow. I zeby jeszcze byla szansa na rybe...

Skoro woda jest tak przezroczysta to okresowo pewnie pojawiaja sie trudnosci z lowieniem na niektore przynety, np. woblery, jerki...

Stad bardzo ciekawy pomysl z tym systemikiem, ktory na pewno zwieksza tam szanse.

Kiedys o tym myslalem, zeby sie w cos takiego pobawic, a teraz sobie przypomnialem...to moze byc ciekawa alternatywa na nasze wyeksploatowane wody... :unsure:

Gumo

• 0

Gumo ale uwazaj na ewentualne obostrzenia w naszym pieknym kraju. Jesli dobrze pamietam to mielismy swego czasu calkowity zakaz spiningu / trollingu (??) przy uzyciu przynet zywych / naturalnych...

cos mi gdzies dzwoni ale nie bardzo kojarze, w ktorym kosciele :mellow: