Kondziu Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 z drugiej strony nie można założyć, że konkurencja (domyślam się że ja ) ma gorsze woby jeśli się ich nie widziało w akcji Twoje wobki mogą być fajne, widać, że coś na nie łowisz (po części dlatego że masz czas), lecz ich praca ciągle owiana jest tajemnicą... możę wyłóżmy karty na stół (filmiki z pracą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 lecz ich praca ciągle owiana jest tajemnicą... możę wyłóżmy karty na stół (filmiki z pracą) To jest bardzo dobry pomysł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Popieram tak jak i Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 z drugiej strony nie można założyć, że konkurencja (domyślam się że ja ) ma gorsze woby jeśli się ich nie widziało w akcji Twoje wobki mogą być fajne, widać, że coś na nie łowisz (po części dlatego że masz czas), lecz ich praca ciągle owiana jest tajemnicą... możę wyłóżmy karty na stół (filmiki z pracą) Ci co je mają nie narzekają. Dobry produkt broni się sam jak mawiają. Ja zajmuję się łowieniem a nie pieprzeniem głupot i prowokacjami. Czyżby twe źle pracowały i doszukujesz się jak mają pracować by prowokowały ryby ? Po za tym wasze bractwo z Lublina ma kiepski wkład w owe forum i nagle rzuciliście się bo patrz da się sprzedać. Tylko handlujecie więc proszę skończ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dobry produkt broni się sam jak mawiają http://www.naklenie.pl/index.php/forum/30-woblery/2007-jakub owe-brzydalechyba zmieniłeś wkręty na stelaż?? Do tego nie ma żadnych opinii łowiących na twoje wobki.Są tylko ochy i achy o tych jaziach z wobkiem na boku położonym w przypadkowej pozycji horyzontalnej bądź zawsze wpiętym aby dobrze prezentował się na zdjęciu... To nie jest prowokacja lecz zwrócenie uwagi na to że sam świadomie reklamujesz swój produkt, bo chesz go sprzedać... co w ostatnim czasie z powodzeniem czynisz, więc nie pisz, że Tylko handlujecie więc proszę skończ. bo a chęcią chcę zmienić ten fakt, że bractwo z Lublina ma kiepski wkład w owe forum Niestety twoje wypowiedzi zniechęcają mnie do jakiegokolwiek opisywania łowienia na małe przynęty (w czym się specjalizuję), bo twoje są lepsze, ty wiesz lepiej i och, ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Doczytaj to do końca. To były me pierwsze wobki. Żal wam chyba coś ściska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 ale już robisz na stelażach czy udoskonaliłeś wkręty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 dzięki za odpowiedz, definitywnie rozwiewa moje wątpliwości peace. kończę z tobą rozmowę twój poziom merytoryczny mnie rozwala Pozdrawiam,Konrad Kopański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Filmik już zrobiłem, ale w wannie i nie jestem zadowolony z jego wyglądu, oczywiści mogę go wstawić jutro bądź jeśli pozwolicie zrobię kolejny w wodzie bierzącej gdyż zmienia ona kompletnie obraz pracy woblerka, a szczególnie tak małego Pozdrawiam,Kondziu PS Dziwnie to trochę wygląda, ale pomiędzy tymi 3 postami były jeszcze 2 nie moje. Jeden został usunięty na moją prośbę, a drugi mawoływał do rozejmu. Nie będe ich scalał gdzyż to może trochę namieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Cześć.O Ja ........ ale kota zadarliście.Kondziu wyluzuj,ani Ty ani Kuba i nawet Waldek nie robicie najlepszych woblerków na świecie,bo Takich nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!Najlepsze są Takie które Nam ,je robiącym pozwalają poczuć Tą ADRENALINĘ kiedy Wiesz że Masz na kiju rybkę którą skusiła Twoja wypieszczona przynęta Wyluzujcie plissss!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Doczytaj to do końca. To były me pierwsze wobki. Żal wam chyba coś ściska.Nic Nam Lubelakom nie ściska(a już na pewno nie Mnie) .Chcesz wytoczyć Swoje dzieła przeciw Nam :(to zaimponuj Mi CZYMŚ po za paskudnymi jajcami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Cześć.O Ja ........ ale kota zadarliście.Kondziu wyluzuj,ani Ty ani Kuba i nawet Waldek nie robicie najlepszych woblerków na świecie,bo Takich nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!Najlepsze są Takie które Nam ,je robiącym pozwalają poczuć Tą ADRENALINĘ kiedy Wiesz że Masz na kiju rybkę którą skusiła Twoja wypieszczona przynęta Wyluzujcie plissss!!!!!!!!!!!!!! Zgadzam się z tym, ale stwierdzenie wobki wobkom nie równe...łowisz coś na nie... czy tylko kopiujesz, wywołało u mnie baaardzo negatywne emocje. Tak łowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Panowie proponuję skupić się na merytoryce i nie używać słów które w kulturalnej rozmowie pojawić się nie powinny. Tymczasem wyrzucam z Waszych postów słowa. Ja to nie poskutkuje wyrzucimy coś innego (ew. kogoś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi